Pages

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Kahvakuulaa lauantain ratoksi

Kaiken touhuamisen (lue rautakaupoissa juoksemisen josta tulossa postaus erikseen) päälle päätin kuitenkin edes vähän treenata. Tää viikko on ollut yhtä kävelyä ja kiirusta enkä ole maanantain jälkeen jaksanut treenata yhtään mitään. Oli aika siis ottaa kahvakuula kauniiseen käteen.
Ja hei, laardisulaa- blogissa on arvonta, menkääs ottamaan osaa. Arvonta on voimassa 2.3 saakka. http://laardisulaa.blogspot.fi/2015/02/arvonta.html
 
Aika huge tuo massukka jo on. Koko perhe jo odottaa vauvan syntymää. Erityisesti lapset juttelee babylle ihan jatkuvasti ja kokeilevat milloin peppua, milloin kantapäitä. Ja mulla ei ole edes sairaalakassia pakattua, apua! Uusi treenitoppi Lidlistä, ja tosiaan vatsakin siihen mahtui heh heh. Kuvat on siis ihan kamalan huonolaatuisia. Voi kun olisi aikaa ja osaamista ottaa parempia. Kännykkäkameralla ja huonosti valaistu tila niin lopputulos on näin huono!
Treeniksi tein taas kierroksia. Toistomäärät 10,9,8,7,6 ja viimeiseksi 15 toistoa + vähän käsipainoilla haukkareita ja ojentajia ja jalannostoja eli takareisiä siihen loppuun. Etuheilautukset, kyykyt, pystypunnerrus, askelkyykky, kulmasoudut, punerrukset - noin ne jotakuinkin meni. Rapiat 40 minsaa, kaloreita paloi jotakuinkin nelisensataa. Ja näytän näissä kuvissa joltain painonnostajalta, mistä tommoset ihmeelliset reisikummutkin on syntyneet?

Äh, onko vatsa jo vähän tiellä askelkyykyissä?:) Kyllä se siltä tuntui, mutta edelleenkään mitään kipuja ei tuntunut.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!