Pages

lauantai 14. helmikuuta 2015

Viikon kuulumisia ja jumppailuja

On tässä ollut melkoinen viikko takana. Supistelut on koko ajan lisääntyneet ja se kyllä rajoittaa olemisia.


Maanantaina oli meidän asunnon valokuvaus täällä kotona myyntiä varten ja kävin salilla sekä uimassa sillä aikaa n. 1,5h. Tiistaina kävin Tyksissä ja tehtiin asuntokaupat (kävelyä pitkin Turkua kilometrikaupalla). Keskiviikkona tyttären kanssa kotosalla ja tehtiin pitkä kävelylenkki ja ulkoiltiin, torstaina nyhjötin kotona ja treenasin kahvakuulaa 40 min, perjantaina pitkä kävelylenkki ja tänään ystävänpäiväbrunssi parhaiden ystävien kanssa ja päälle tunnin kahvakuula/kotijumppatreeni (510 kcal!).


Eli actionia vaikka kuinka paljon. Ja haluaisin vieläkin vähän lisää liikuntaa loppuviikolle. Olenko vähän pöhkö? Siitä tulee vaan niin hyvä olo:) Ja mielellään synnytys saisi jo käynnistyä:)


Ystävänpäivän kunniaksi voin avautua, että olen kyllä niin onnellinen näistä aikuisiällä tapaamista ystävistä. Turun seudulle kun muutin, eipä ollut juuri ketään tuttuja ja nyt ympärilläni on kolme ihanaa luotettavaa naista, ollaan kaikki aika saman ikäisiä ja samanhenkisiä! Ei voisi parempaa tuuria sattua, kuin että perhekahvilasta löytää uusia ystäviä!


Polar Loop on näyttänyt ihan hyviä tuloksia, vaikka epäilen kyllä sen toimintakykyä aika paljon. Tempaisee mulle esimerkiksi helposti 3000 askelta tunnin neulomissessiosta ja kävelystä ei taas kerrytä askelia mikäli työnnän samalla rattaita. Mutta kyllä ne tulokset silti on suuntaa-antavia. Laitan tänne joskus pari graafia esille, niin näette mitä kaikkea se näyttää. Ja neulomisluomuksiani, tyttären neulepusero alkaa olemaan viittä vaille valmis:)


Tein Iherbistä taas pienen tilauksen, hiustenhoitotuotteita, vitskuja ja pienen pussin jauhemaista spirulinaa kokeeksi. Tämän pitäisi olla melkoista superfoodia ja ajattelin antaa nyt mahdollisuuden. Macastahan mun vatsani turposi ja msm:mää ei suositella käytettävän raskausaikana joten olen aika pitkään ollut ihan mustikan varassa. Nyt sitten tätä, eikös spirulina tehdä levästä ja sisällä vaikka mitä?

 

Kokeilin vaihteeksi vihersmoothien tekemistä aamulla. Oltiin sovittu äitiystävien kanssa tosiaan ystävänpäiväbrunssille meno ja eihän semmoisen herkuttelun alle nyt voi mitään suurempaa aamupalaa vetää.


Tässä smoothiessa oli 1 avokado, puolikas nippu salaattia, ehkä 1 dl täyspuristettua (omista ompuista) mehua, 1 tl spiruliinaa, 1 dl luonnonjugua, puolikas banaani ja vissyä sekä hieman mustikoita. Aika paljon kaikenlaista antamaan väriä ja makua. Maistui ihan hyvältä, salaatti tuo tietynlaista raikkautta näihin smoothieihin.


Senverran tuli ahmittua Aula Cafen Jazz-brunssilla, että loppupäivä varmaan menee smoothien ja leipäjuuston voimin! Sokereita paljoa uskalla edes mittailla!

Tosiaan kolme sessiota näillä vehkeillä jo tällä viikolla takana. Torstaina tein kuntopiirityyppisesti vuoronperään sykkeen nostatusta ja lihaskuntoa (selkä, rinta) näiden avulla. Tänään taas vuoronperään sykkeennostatusta ja lihaskuntoa (kädet, olkapäät). Kyykkyjä ja askelkyykkyjä sitten sinne väliin senverran kun nivuset vielä antaa myöden (vähän heikosti, vauva on tainnut laskeutua).
Nyt kun aviomies on sitten remonttihommissa tulevassa kodissamme, niin täytyy keksiä miten jumpata kun lapset on kotona.


Spotify on ihan sopiva siihen, sieltä lastenlauluja soimaan niin hyvin jaksavat puoli tuntia- tunnin tanssia ja touhuta siinä kun äiti jumppailee vieressä. Tietysti koko ajan saa komentaa pois kahvakuulan tieltä. Toinen vaihtoehto on tietysti laittaa piirretyt tai tabletti kouraan. Tai jumpata päiväunien aikaan (vanhempi ei tosin nuku päiväunia). Mutta kyllä se vaatii sumplimista joka tapauksessa. Lyhytkin sessio piristää tosi paljon. Mielellään vielä ikkuna auki, että saa kunnolla happea!


Saapa nähdä, milloin mä taas pääsen salille. Ymmärtääkseni ei kauheasti sais treenata ennen lopputarkastusta joten voi tehdä tiukkaa olla sen 4-6 viikkoa ihan hissukseen kun tässä on niin hyvä draivi ollut koko ajan.

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!