Pages

maanantai 26. tammikuuta 2015

Voi ei, taas sairaana

Siis ihan oikeasti- tää ei ole totta! Vastahan mulla loppui se edellinen ab-kuuri reilu viikko sitten ja just ehti viikon verran tuntua kohtuuterveeltä.

Torstaina lastenhoitaja soitti, että isompi on kuumeessa ja olikin sitten sunnuntaihin asti kun sunnuntaina nousikin sitten kuume pienemmälle. Koska armas työnantajani vaatii virallisen todistuksen siitä, että lapsi on sairaana, jouduin sitten 39 asteen kuumeessa olevan lapsen roudaamaan terkkariin tänään (kiitos pappa kyydistä, muuten olis ollut fiasko). Itsellä alkoi eilen tuntumaan pientä köhää ja selkäsärkyä (luulin treenistä johtuvaksi) vaan tänään toi terkkarireissu sitten näytti, että eipä ole äitikään ihan terve. 

Ihan järkyttävä yskä, kaikki raskaanaolleet tietää mitä se tarkoittaa kun tarpeeks  kovin yskii...Hengitys rohksee, limaa irtoaa (mistä ihmeestä sitä nyt tulee yhtäkkiä?). Kuumetta ei ole, joten ihmettelen että mikä ihme mulle nyt tuli. Onko tämä jatkoa sille ennen joulua alkaneelle kierteelle vai ihan uusi pöpö. Mahtoiko ne kaks antibioottikuuria sekoittaa vastustuskyvyn niin, että jouduin samantien sängyn pohjalle?

Hoida tässä nyt kipeitä lapsia? Mahdoinko palata salille liian aikasin? Mutta kyllä nyt potuttaa oikeasti. Murr! Ja arvatkaa vaan, mies on huomenna menossa johonkin työristeilylle eli pitkä päivä tiedossa....

Enkä tiedä onko tässä syytä mennä lääkärille vai ei. Se on selvä, että armaan kuntamme terveyspalvelut ei minua huoli eli pitäisi taas kuvetta kaivaa...

2 kommenttia:

  1. Voi ei. 😞 Meillä myös poika valitti eilen et on kurkku kipee ja viime yönä yski ihan kauheesti. Ei millään sietäis olla taas pois töistä. Meillä kans työnantaja vaatii todistuksen lapsen sairaudesta. Viime torstaina hippasen keitti yli kun jouduin kipeän lapsen herättää tk:een lähtöä varten ja kotimatkalla se sit oksensi autoon. Ajattelin, et pyyhin ne oksut siihen s****nan sairaslomalappuun ja palautan pomolle. Lisäks mun pitää toimittaa todistus miehen työnantajalta et mies on ollut töissä kun mä oon kotona. Joskus niin toivon, et sais olla vaan lasten kanssa kotona. Vähenis sairastelukin.
    Tsemppiä sinne ja paranemisia sairastelijoille!

    VastaaPoista
  2. Tää on kovin yskäpainotteista ja kuumeen kaveriksi tulee lihaskipuja joka puolelle. En ensin meinannut uskoa, kun isompi itki epämääräistä kipua, mutta nyt särkee itsellä joka paikka. Luojan kiitos noi lapset aina paranee näistä nopeammin. Olen kuullut, että jotkut työnantajat tosiaan vaatii todistuksen toisen vanhemman työnantajaltakin ja ihan älyttömältä se kuullostaa. Tuossa sairaan viemisessä lääkäriinkin on jo oma työnsä.

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!