Pages

sunnuntai 11. tammikuuta 2015

sunnuntaina salilla


Sunnuntain ratoksi karkasin lasten päikkäriaikaan salille. Pitkästä aikaa siis...Tein reilun tunnin treenin (600 kcal) etureidet, rinta, ojentajat. Vatsa alkaa olemaan senverran pahasti tiellä, että joutuu jo käyttämään mielikuvitusta. Prässissä penkkiä vaan taaksepäin,  vinopenkki menettelee ja vapaapainot pikkuhiljaa vaihdettava laitteisiin. Ekaa kertaa tein ojentajia tommoisessa dippilaitteessa(?) ja sain ihan erilaisen tuntuman mitä perinteisissä dipeissä omalla painollani ja perään ojentajia taljassa niin huh huh, sain poltetta pitkästä aikaa:) 

Ihan sain olla taas rauhassa salilla, yks kaveri oli ja hänkin kiirehti pois samantien kun tulin huoneeseen:) 
Tälle viikolle tuli sitten neljä treeniä, vaikkakin vähän lyhyempiä niin kuitenkin neljänä päivänä mä hikoilin:)

Ja kyllä se vaan on niin, että liikuntaa tekee hyvän olon - joka ikinen kerta. Eron huomaa heti kun tulee pidempi tauko. Paikat jäykistyy ja rupeaa kolottamaan. Unikin tulee huonommin.

Nyt on alkanut taas yövalvomiset...en tajua, saatan herätä kymmenenkin kertaa yössä milloin mihinkin. Vessahätään noin yleisimmin. Raastavaa. Viime yönä hermostuin ja vedin sitten melkoisen yöpalan appelsiinimehuineen päivineen...paastoarvo seitsemän, Huh!! Noi mehut on ehdoton nuo nuo. Leivästä oon löytänyt nyt Realin joka iltapalana toimii loistavasti pitäen sokrut koko yön tasaisena. Öisin myös vaivaa kädet (puutuvat) ja jalat (puutuvat ja jomottavat), nekin on inhottavia vaivoja varsinkin kun nukkumisasentovaihtoehdot alkaa käymään vähiin ja kääntyminenkin on melkoinen punnerrus:)

Ylihuomenna olen menossa taas sairaalaan ultrattavaksi, saa nähdä miten joulun ja flunssan aiheuttamat sokeriheittelyt (jotka on nyt tasaantuneet) on vauvaan vaikuttaneet...vai onko mitenkään. Vatsa on ainakin pyrähtänyt nyt:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!