Pages

perjantai 16. tammikuuta 2015

Salipäivä ja flunssailua

Eilen piipahdin taas salille tekemään reilun tunnin etureisi-rinta-ojentaja treenin. Rääkkäsin rintaa ihan kun olla vinopenkissä 3*10, sitten taljassa ja lopulta peck deckissä. Ojentajia tietysti myös. Taljan kanssa huomasin vähän, että loppurutistuksissa tulee jännitettyä keskivartaloa joten ei tuntunut hyvältä ollenkaan. Salilla oli jotain pt:n vetämää pienryhmäharjoittelua vapaapainopuolella joten en päässyt sinne ollenkaan. Laitepainotteista siis. 

Tänään vein lapset aamulla kerhoon (vapaapäivä) ja painuin itse lääkäriin. Ab-kuuri poskiontelontulehdukseen loppui jo viikko sitten vaan oireet ei.  Nyt oli tulehdus siirtynyt toiseen poskionteloon ja taas viikon ab-kuuri. Ihme sissi taidan olla kun jaksan puurtaa näin kipeänäkin- toisaalta puurtaminen varmaan pahentaa sairastelukierrettä. 

Oli yks juttu vielä, mikä mietityttää. Baby on väärinpäin masussa eli perätilassa. On ollut jo viikkoja samassa asennossa ja vaikka lääkäri sanoikin, että vielä on aikaa kääntyä niin olen vähän skeptinen. Miks se nyt kääntyis enää kun on hyvän asennon löytänyt? Millä viikoilla teillä on vauva kääntynyt lopulta raivotarjontaan? Katsoin neuvolakorteista, että mun molemmat edelliset on näillä viikoilla jo pitkään pötkytelleet pää alaspäin hurja ajatus lähteä perätilaista vauvaa synnyttämään kun en sektiota kuitenkaan haluaisi....

2 kommenttia:

  1. Kurjaa raskaana sairastaa,pikaista paranemista! Esikoiseni kääntyi vasta rv37. Muutkin aika myöhään mutta ovat kuitenkin kääntyneet.

    VastaaPoista
  2. Kiitti kommentista! Olin kyllä aika ihmeissäni aluksi ja yks sektiolla synnyttänyt äitikaveri kun vielä pelotteli päälle perätilasynnytyksen riskeistä, niin tokihan tää hysteerikkomamma jo oli hetken ihan paniikissa:) nyt ehkä näyttää siltä, että kyllä toi muru vielä tuolla pyörii. Sairastelu on tuskaista ja arvaan jo nyt, ettei tämä toinenkaan kuuri tehoa...oireet ei ole kadonneet mihinkään...

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!