Pages

torstai 22. tammikuuta 2015

Pikakuulumiset


Pari ruokakuvaa kun en muutakaan keksinyt:) maanantaina kokeilin protskulettuja (munaa, kaurahiutaleita ja maitorahkaa). Päälle mustikoita ja kermavaahtoa. En voi kyllä sanoa, että noi letut mitenkään hemaisevan herkullisia olisivat, mutta ihan syötäviä.

Sitten ihan arjen peruspöperöitä, jauhelihakastiketta parsakaalilla ja alimpana paistettua kaalia lohikastikkeella.

En ole kauheasti taaskaan jaksanut panostaa ruokailuihin ja yrittänyt mennä sieltä mistä aita matalin. Ja se näkyy tietysti sokeriarvoissa heti... Onneksi töissä on helppo syödä säännöllisesti.

Ja onneksi työt loppuvat pian. Tämän viikon olen ollut tosi kipeänä. Koska vauva on osittain poikittain, niin istuessa mulla kipeytyy toinen kylki. Eilen pitkän päivän jälkeen makasin koko illan sohvalla kyljelläni kun olin niin kipeä. Ja silti mä hullu sporttaan...mutkun se antaa hyvän mielen ja unen!:)

On tässä monenlaisia ajatuksia taas pörrännyt mielessä. Iloisena uutisena toki se, että tänään jo kolmas neuvola jossa paino ei ole noussut (on siis jo 3kk pysynyt samana).  Toki tällä haavaa tavoite +-0 tilanteeseen en tule pääsemään, mutta muutaman kilon painonnousukin riittää tältä erää. Vähemmän iloinen uutinen oli se, että neuvolan terkkari ei saanut selvää vauvan asennosta ja epäili edelleen perätilaa. 

Tänään taas salilla. Olin aika urhea ja tein vinopenkkiä 15 kilon käsipainoilla. Rehellisesti sanottuna oli haaste saada edes ne käsipainot ylös, mutta jaksoin 12 toiston sarjoja tehdä. Revin rintaan ja ojentajiin muutenkin tosi hyvin tuntumaa. Kun saa hyvän treenin, niin sitä heti miettii että miten sais vielä paremman ja kyllä siihen tarttis ammattilaisen tsemppaamaan vierelle. 

No, sen aika on myöhemmin. Ja tavoitteiden miettiminen myös.

Facelakkoa on kohta kuukausi takana. Ihan mielettömän hyvät fiilikset. Olen saanut tehtyä kaikenlaista ja mieli on niin paljon rauhallisempi. Täytyy miettiä sitten helmikuun lopussa sitä omaa tulevaa facen käyttöä, että miten sen sais pidettyä ruodussa. Joka tapauksessa elämä on paljon vapauttavampaa just nyt:)

Tälle viikolle on mahtunut kaks salikertaa ja kaks puolentunnin kotijumppatreeniä. Todennäköisesti vielä viikonloppuna käyn salilla joten saldo on ihan ok enkä enempää varmaan jaksaisikaan.

Tämmöiset pikakuulumiset:) Mukavaa loppuviikkoa, jota me vietetäänkin taas kipeiden lasten kanssa...


3 kommenttia:

 1. Mä teen protskulettuja kananmunista, banaanista ja proteiinijauheesta. Tulee tosi hyviä. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista! Minäkin olen ennen tehnyt banaanilla vaan se nostaa sokereita nyt liikaa ja mulla ne maistui vähän turhan paljon banaanimunakkaalta:) noi on siltä osin "lettumaisempia" ettei se muna maistu sieltä läpi:) laitoin 2 munaa, 1dl rahkaa ja puol desiä kaurahiutaleita (alkaa muistuttaa muuten blini-taikinaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten on kyllä parempi jättää banaanit syömättä. :) Ehkä sitten taas kun vauva on ulkona... ;)

   Poista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!