Pages

keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Ruokailuhommia, leipomisia ja vähän muutakin


Mamma taas lähdössä tässä lasten kanssa johonkin... oli hyvä alkuviikko, mutta nyt molemmat sitten kovassa kuumeessa. Tuo musta maihari, mikä ei kovin hyvin kuvassa näy, oli kyllä kiva ostos. Vieläkin masu mahtuu ja tykkään kyllä kovin. Pitää vaan paljon heijastimia laittaa, että näkyy näin joulukuussakin autoilijoille!

http://www.halens.fi/naiset-paallysvaatteet-takit-569/maihari-515869

Mulla onkin nyt viimeinen työviikko ennen joululomia, jotka kestää sitten parisen viikkoa. Tammikuuksi vielä töihin ja 0202 alkaa sitten jo taas odotettu äitiysloma. Tuntuu taas tämä 1.5 vuotta mitä töissä olin, niin hurahtaneen niin nopeasti. Eikä kyllä ole kova ikävä taaskaan takaisin töihin, josko vihdoin sais ne opiskeluhommat käyntiin?


Postiluukusta tipahti lahjalehti Divaanista. Olen joskus Divaania tilannut kun tykkään, että se on sopiva yhdistelmä erilaisia sisustustyylejä. Mutta sittemmin totesin, että kuitenkin jotenkin pinnallinen lehti ja en ole saanut siitä samalla tavalla irti, mitä toivoin.

No aamiaisen (huomaa sämpylä, olen vähän epäkarppaillut) kanssa tuota lehteä on tullut selailtua ja onhan siellä jotain kivoja pieniä yksityiskohtia noissa esiteltävissä asunnoissa. Mutta ei mitään erikoisempaa jota omaan asuntooni ottaisin.

Aamiaisesta tuli mieleen, että nyt sitten paino on lähtenyt taas alaspäin. Täytyykin ottaa uudet tarkat lukemat joku aamu kun muistan käydä vaa'alla:)
Lidlissä oli tarjouksessa broilerin jauheliha. Ja tottakai joka ikinen kerta, kun se on tarjouksessa, me hamstrataan sitä. On edes vähän vaihtelua siihen iänikuiseen jauheliha-broilerisuikaleet-lohi kokonaisuuteen jota meidän perhe melkein viikottain syö. Tällä kertaa tein lihapullia joihin piilotin hieman pekonia, sipulia ja mausteita. Pekoni tuo kivasti makua muuten niin mauttomaan broiskuun.

Tais olla parsakaalikin tarjouksessa...:)
Kodinhengetär täällä taas moi.

Tällä kertaa leivän ollessa kaapista loppu, päätin leipoa itse(!) sämpylöitä. Tuunasin perus vehnäjauhosämpylätaikinaa niin että yli puolet jauhoista korvasin spelttijauholla, kaurahiutaleilla, kauraleseillä ja erilaisilla siemenillä. Lopputulos oli tietenkin se, ettei taikina tahtonut millään lähteä kohoamaan. Onneks sämpylät sitten vähän kohosivat uunissa ja tiedänpä nyt varmaksi että ainakin ovat terveellisiä. Sen ovat näköisiäkin, ehdottomasti terveellistä!

Olisi niin ihanaa kun vaan olis kekseliäs ja osais kaikkea. Kateellisena ihastelen kavereiden piparkakkutaloja ja muita upeita kekseliäitä askarteluita yms.

Eilen luin Kevyet kilometrit, raskaat raudat- blogia ja sen innoittamana päätin tehdä salilla jotain erilaista. Loppujen lopuksi tein ihan samoja liikkeitä, mitä aikaisemminkin mutta kaverin kanssa kokeiltiin erilaisilla toistomäärillä. Vinopenkkiä 27 kg tangossa 15 toistoa, joista 5 nopeaa, 5 hidasta ja 5 nopeaa (oli siis rinta-ojentaja-olkapääpäivä). Otti koville. Muutenkin mietin laihdutusmatka- blogin inspiroimana, että voisi sitä treeni-intensiteettiä vaihdella viikottain (välillä painoharjoittelua, välillä kestävyyttä). Mutta miks ihmeessä mä mietin tätä nyt kun olen raskaana? Kauhee into ja himo jotenkin koko ajan säätää ja muuttaa kun kuitenkaan tässä mitään suurta raskausaikana voi tehdä.Plääh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!