Pages

sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Koukussa saliin?

Siis oikeesti. Tälle viikolle tuli 3 salikertaa. Tiistaina rinta-ojentajapäivä, lauantaina jalka-alaselkäpäivä ja äsken kävin vetämässä sitten vielä yläselkä-hauis-olkapäätreenin. Se on niin helppoa kun sali on tuossa ihan vieressä, senkun vaan lähtee. Ja kun on saanut itsensä liikkeelle niin lähteminenkin on jatkuvasti helpompaa ja helpompaa:)
Eilen tosiaan tein alaselkä-jalkatreenin joka meni jotakuinkin näin:
Lämmittelyä kahvakuulalla ja tangon kanssa kyykkäämistä.

Itse ohjelma:
.
Jalkaprässi, sjmv, etureidet, takareidet, alaselkä laitteessa (siinä missä istutaan, älkää nyt naurako mutta tän masun kanssa se oli oikeen hyvä) ja loppuun sitten reiden ulontajia ja sisentäjiä (sanotaanko se noin?) ja askelkyykkyjä takajalka boksilla niin kauan kunnes jalat ei enää kantaneet:).

Mavessa laitoin tankoon kympin kiekot ja painoa siis kokonaisuudessa 40 kg, hyvin sekin meni ilman suurempia kivistyksiä.

Jep, tämä on se laite millä saa sekä sisäreisiä, että ulkoreisiä treenattua kun kääntää vaan nuo tuet. Mä oon ymmärtänyt, että tämä on aika turhake tää laite mutta musta on kiva kovan jalkatreenin päätteeksi istahtaa alas rökittämään jalkoja vielä kun ei enää seisaalteen jaksa mitään:)

huom tuo pallo tuossa edessä <3
Tutisee jalat ja koko nainen, hitsit olikin hyvä fiilis!
Tämä oli tosiaan ihan uusi kokemus. Pitääkin vähän etsiä netistä, että mitä kaikkea tämän kanssa voi tehdä. Nyt siis askelkyykkyjä ja voisipa melkein sanoa että kotiin lähtiessä tuo tuntui melkein vihamieheltä. Nuo narut tuossa taustalla onkin kokeilematta:)

649 kcal meni ja oli reilun tunnin treeni. Aika tehokasta siis.
Tässä todistuskuva tältä päivältä. En jaksanut enempää napsia ja yksinään on noita tosi tylsä ottaakin. Oli vuorossa yläselkä-olkapää-hauispäivä ja jotakuinkin näin
- alatalja
- ylätalja
- olkapäät laitteessa (pystypunnerrus)
- hauiskäännöt istuen takakenossa
- takaolkapäät eli vipunostot taakse etukumarassa
- trx-soutu ja hammerit vuorotellen
Oli ihan pakko lähteä treenaamaan. "Jouduin" olemaan kokona kolmeen asti lasten kanssa yksinäni (kiitos ystävä joka tulit käymään ja seuraksi) ja kun aviomies lopulta kotiutui niin pää oli "hieman" hajalla. Totaalinen sisäpäivä siis (oli epäily vatsataudista lapsilla) eli juurikin seinille hyppimistä ja äidille treeni on terapian lisäksi ihan puhdasta hiljaisuutta eli aivolepoa! On muuten kamalat noi mun kädet. Oli pari muutakin kuvaa, mutta en pysty katsomaan itseäni edes tommoisessa hihattomassa topissa. Miten voi olla noin läskiset kädet?:(


Yks ateriakuvakin edes. Uunijuureksia (Lidlistä saa sekoituksena) ja bataattia pilkottuna. Sekaan oliiviöljyä, hunajaa, suolaa ja timjamia. Kaverina ihan sitä perusitseään eli jauhelihakastiketta. Kyllä ainakin täyttää ja oli makoisaa.

Olen näitä juureksia nyt vetänyt varmaan kolmatta päivää ja näitä mä tarjosin lapsillekin (kts. edellinen turhautunut postaus) joille ei tietenkään kelvannut


Yritin eilen myös leikkiä kotihengetär-äitiä. Kalastajan vaimon blogista (joka on muuten ihan lempparini TooBigToBeMe-Annan blogin lisäksi) löysin ohjeen tämmöisiin jouluisiin kauralastuihin. Anne-Britin adventtikakut. Jep, no pojan kanssa sitten päätettiin yrittää. Nämähän on aika perus kauralastuja ja ohje sinänsä on helppo paitsi että jouduin lopulta laittamaan kaurahiutaleita varmaan puolet enemmän mitä ohjeessa on.

Joten tietysti pikkuleivistä tuli liian kauraisia ja makeita eikä ihanat pistaasipähkinät tai muutkaan sekaan laittamani herkut maistuneet juuri ollenkaan. Tää on aina tätä, kun meikäläinen yrittää leikkiä jotain muuta mitä on. Tän takia mä en koskaan saa tänne mitään gurmeeruokakuviakaan kun en vaan semmoisia osaa tehdä. Anteeks, hieman itseironiaa. Haluaisin pitää lifestyle-blogia, mutta kun en taida olla vaan sitä lifestyle-tyyppiä:)

Tässä ne kakut kuitenkin nyt on. Ehkä mä seuraavan kerran kuvaan järjestelmäkameralla, josko niistä sais yhtä hienon näköisiä mitä tuolla kalastajan vaimon blogissa on:)

Oikeasti tuntui siltä, että meni hukkaan hyviä raaka-aineita. En varmaa enää blogeista ota mitään reseptejä, tuolta kotikokki yms. sivuilta löytyy hyviä ohjeita ja siellä on ihmisten kommenttejakin niin ei tarvitse turhaan kokeilla ensikertalaisena. Tunnistaako kukaan muu tätä kotihengettärettömyyttä? Että olis niin kiva kun osais, mutta kun ei vaan osaa.

Tässä tämä viikko nyt. Kolmen salitreenin lisäksi yhtenä iltana vähän nostatin sykettä kahvakuulaamalla puolisen tuntia (oikeasti oli tarkoitus saada pikkujoulumässyjen aiheuttamat sokeripiikit alas) eli ei hullumpi saldo. Ja sitten vaan reipasta viikkoa sinne kaikille teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!