Pages

tiistai 2. joulukuuta 2014

Hyviä treenejä alkuviikkoon!

Juu sitä sanotaan, että raskausaikana ei sais treenata tavoitehakuisesti ja kaikkea muutakin. Mä oon saanut nyt kuitenkin hyvän draivin käyntiin kun a)löytyi hyvä sali läheltä ja b)löytyi salikaveri! Salikaverin kanssa on nyt käyty pari kertaa viikkoon ja tänään tehtiin yhteinen rintatreeni, josta oksat pois. Nyt kun pääsen käymään useammin, niin taidan sittenkin ruveta ohjelmaa vähän jakamaan. Selkä-hauis ja rinta-ojentajat + jalat sitten johonkin väliin jaettuna tai yksinään.

Tänään mun selkätreeni meni näin: vinopenkki, ristitalja ja peck deck laitteessa. Penkkiä en pysty enää tekemään (en voi maata selälläni), mutta vinopenkki vielä onnistuu hyvin. Tangon kanssa suurimmat painot ja loppua kohden sitten pienempää painoa ja enemmän toistoa (lihaksen väsytystä).
Ojentajat tein ihan vaan dippejä penkillä ja päälle sitten kahvakuulan kanssa ojentajapunnerruksia. Kyllä siinä sai hyvin tuntumaa. Olkapäitä sitten loppuun vipunostot taakse (etunojassa) ja eteen.

Sunnuntaina käytiin tekemässä selkä-hauis-takareisitreeni jossa sitten jaloille prässiä ja takareisiä taljassa. Selkää tein taljassa sekä vaakatasossa, että ylätaljassa ja muistaakseni vielä käsipainoilla hauiksien vääntöä.

Pyöräilyaika alkaa olemaan ohitse. Olen nyt yhden kerran viikossa polkenut töihin ja usean viikon ajan todennut, että koko illan on vatsa kipeä ja supistelee (kivuttomia) joten tosi tukala olo. Pyöräilyasentokin on muuttunut kun joutuu jalat haarallaan polkemaan ja se ilmeisesti just vaikuttaa noihin vinoihin vatsalihaksiin jotka sitten ärtyvät. Yritän nyt vielä kuitenkin pinnistellä edes kerran viikossa kun vielä säät antaa periksi. Aikaisemmin matkaan meni 25 minuuttia, nyt 45:)

Sokerit on nyt pysyneet kondiksessa. Totesin kaikenlaisten kokeilujen jälkeen, että iltalääke ei vaan mulla vaikuta sinne aamuun asti jos otan sen nukkumaan mennessä. Nyt oon herännyt yöllä 01-04 välillä ja ottanut lääkkeen niin sitten aamulla arvot on kunnossa. Oon myös mitannut sokerit yöllä ja todennut ettei ne iltayöstä edes ala nousemaan eli sillä iltalääkkeen myöhentämisellä ei ole haittavaikutuksia. Tylsäähän se herääminen on, mutta paras ratkaisu tähän nyt sekä mun että vauvan kannalta. Ja kyllä kerron lääkärillekin tästä, ylihuomenna on treffit.

Paino on alkanut myös tippumaan. Lähtöpainohan raskauteen oli 92... Kotivaaka näytti jo 97.2 kiloa ja nyt mennään 96, uskon että ihan lähiaikoina ollaan 95 ja siitä siten mitä ehtii vielä tippua. Mulla tais olla edellisen synnytykseen mennessä paino sen 95, nyt toivon että päästäis vielä vähän alemmas. Olen ottanut vähän rennommin nyt ruokailuissa, eli ruisleivän (100% ilman hiivaa) ainakin pari siivua päivässä. Perunat sun muut pastat puuttuu ruokavaliostani edelleen ja saavatkin puuttua. Sokeritonta suklaata ostin, mutta säikähdin kyllä millanen hiilarimäärä siinä oli joten en usko että on paljoa merkitystä edes että onko sokeritonta vai sokerillista.

Hassu juttu on se, että maito on alkanut ällöttämään. Jopa niin voimakkaasti, että jos juon ruoan kanssa lasillisen maitoa niin saattaa ruveta oksettamaan. Piimän kohdalla tätä ei käy. Toinen lapseni ei suostu myöskään juomaan maitoa, ja olen alkanut epäilemään että mahtaako hän saada siitä jotain vaivoja.

Ja joo, lyhyestä virsi kaunis. Teimme tarjouksen talosta joka hyväksyttiin. Vielä on kuntokartoitusta edessä ja pari muuta mutkaa, mutta kyllä se vähän näyttää siltä että löysimme perheelle uuden kodin. Hirveän paljon remonttia on toki edessä, sille ei oikein voi mitään, mutta tarkoitus olis tehdä/teettää remppa ja asua tässä siihen asti että se on valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!