Pages

perjantai 28. marraskuuta 2014

Viikko taas hurahti, nyt uusi kuntosali


Tässä mä olen nyt vauvelin kanssa raskausviikolla 25 <3

Matkalla olen, mihinkäs muuallekaan kun tietysti salille.

Sain nyt tehtyä sopparin tiistaina uudelle salille. Paikka on nimeltään kuntoklubi Mono. Ja sijaitsee tuossa alle kilometrin päässä. Todella ihana paikka, rauhallista (klubi tässä viittaa siihen, että sinne otetaan vain tietty määrä jäseniä, ei enempää), hienot suihkutilat ja muutenkin uudet hyvät laitteet. Tarpeeksi vapaapainoja tälle jäsenmäärälle ja musta ihan sopivasti laitteitakin eli saan oman ohjelman tehtyä vaivatta.

Tänään oli ohjelmassa etureisi,rinta,ojentajapäivä. Aloittelin ja lopettelin kahvakuulan kanssa.
Oli ihan sairaan hyvä olo kyllä treenin jälkeen. Sain jotakuinkin tehtyä kaiken mitä halusin eikä supistellutkaan. Penkin vaihdoin vinopenkkiin ja nyt sujuu ihan mukavasti. Taljassa onnistuu monet liikkeet, mitkä on ennen vaatinut penkkiä tai mahallaan maaamista.

Ja painotkin oli ihan ok, vaikka toki mitään maksimia ei tässä vaiheessa edes kannata yrittää:)
Ja paloi kaloreita, huh!
Muksujen kanssa innostuttiin leipomaan pipareita. Minähän en niitä tietenkään voi syödä, koska sokerit. Mutta maistoin pikkasen.

Sokerit oli monta aamua hyvät, mutta toissapäivänä söin suolapähkinöitä (miten suolapähkinöissä voi olla hiilareita 14gr/100 gr?) ja liian myöhään tajusin katsoa tuoteselosteen. Aamulla paastosokeri oli taas 6. Ja seuraavanakin aamuna. Nyt on taas se tilanne, että on katsottava tosi tarkkaan miten ja mitä syö+se yöpala jotta saan sokerit takasin alas. Muuten on mentävä insuliinille. Näillä raskausviikoillahan tilanne voi pahentua radikaalistikin, mutta yritän nyt parhaani.

Ja sitä parhaan yrittämistä tämmösillä pöperöillä.Tässä on nyt karjalanpaistia ja kukkakaalia. En näitä gurmeekuvia teille enää enempää viitsi laittaa, kun huonolaatuisiakin ovat. Mutta tämmöisillä mennään.

Tarkoitus olis vielä sunnuntaina salille tekemään selkä-hauis-olkapäätreeni. Nyt nukkumaan eli mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!