Pages

lauantai 15. marraskuuta 2014

Baila baila, taas yksi viikko vierähti


Hain lapset hoidossa ja kotona oltiin puoli viisi. Pimeää oli. Tämä aika vuodesta on kyllä todella raskasta, aamukuudelta on pilkkopimeää ja kun päästään muksujen kanssa kotiin niin on taas - pimeää. Ei sitä paljoa jaksa enää lähteä ulos tai ainakaan lasten kanssa tekemään mitään erikoista.

Sitkeästi vielä jaksan polkea, tälläkin viikolla kahtena päivänä rapiat 20 km. Saa ainakin hien ja happea!
Tältä näyttää Kaarinan Vaparin sisäänkäynti. On siis luolassa. Täällä mä käyn tanssitunneilla, eilenkin taas baila baila. Tuntihan on 90 minuuttia, mutta meidän afro opettaja kyllä pitää taukoja ja muutenkin kaikenlaista siinä, niin eilenkin sykemittariin kertyi varsinaista tanssia 70 minuuttia. Ja kyllä muuten tuli hiki, kaloreitakin paloi lähes 600!

Mamboa, Salsaa, tangoa, cha cha:ta, gagnam style:)

Tuolla on tosi huono ilmastointi ja äänieristys. Siinä tanssisalin takana on ainoastaan kangas eristämässä seuraavasta salista, jossa pikkupojat (ja pari tyttöä) harjoitelee judoa. Ja joskus ilmastointi on päällä, usein ei. Hiki tulee siis ihan hetkessä.
Tämmösissä kuteissa. Ei ole oikein enää toivoa, että treenivaatteet mahtuis päälle. Kaikki paidat on käynyt lyhyeksi ja nousee navan päälle rullalle kun taas housuissa kiristää vyötärö. Sitten jumpataan missä jumpataan.. ja kyllähän se fiilis on tärkein!

Tän viikon treeit varmaan alkaa oleen taas pulkassa, sali, tanssitunti ja 2 pyöräilypäivää. Jos huomenna vielä innostuis kahvauulaamaan...saa nähdä:) Tosi hyvä fiilis kyllä! Mistä ihmeestä tämä into nyt tulikin takasin!:)
Näillä sykkeillä treenaamisen jälkeen sain taas sokeriarvot kuriin. Näköjään se vaatii liikuntaa, eli ongelma on olemassa. Olin alkuviikosta Tyksissä lääkärikäynnillä ja uhkasivat, että jos en niitä paastoja saa kuriin, niin on pakko aloittaa insuliinit. Ja minähän en itseäni rupea piikittämään! En noiden paastojen vuoksi! Ihan mitä tahansa muuta! Ihan tarpeeks on kun piikittelee noita sormenpäitä joka päivä!

Nyt olenkin taas skarpannut enemmän ja tehnyt pari huomiota: jos illalla syö makeaa ja menee nukkumaan sokrut koholla -> ne on koko yön koholla ja aamullakin. Eilen sitten liikunnan lisäksi vedin iltapalaksi munakasta ja skyriä jolloin sokerit oli erinomaiset matalat ennen nukkumaanmenoa. Sitten iso annos metforiinia ja aamuarvot olikin jo erinomaiset. Mutta kyllä oli yöllä nälkä, huh. Ja hirveä himo ruisleipää.  Täytyy nyt varmaan niitä karppausruokia oikeasti vähän tarkemmin tutkiskella, että millä sais nälän pidettyä oikeasti kurissa. Päiväseltään vois syödäkin "normaalisti" jos vaan ruoan päälle vähän liikuntaa, että ei tule suuria heittoja.  Ei tää ole helppoa, mMyönutta tällä tavalla nämä 4 raskauskiloa varmasti kyllä lähtevät putoamaan. Myönnän - aamulla oli aika nälkiintynyt olo.

Reipasta viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!