Pages

tiistai 11. marraskuuta 2014

Ainiin, pari kuvaa


Unohtui vallan eilisestä postauksesta. Olen napsinut taas muutaman ruokakuvan, millä nyt mennään. Eli tosi vhh-painotteistahan tämä on. Tässä lounas. Lapsille perunamuusia ja jauhelihakastiketta, itselle parsakaalia ja jauhelihakastiketta.  Kyllä niin tekis välillä mieli syödä sitä perunaakin, tai pastaa.. mutta yhden kokeilun jälkeen taas sokerit pamahti ihan taivaisiin joten kiitos - ei kiitos.
Tässä ihan paras aamupala, jos suinkin ehdin vaan tehdä. Pari siivua pekonia pannulle ja kun ne on jokseenkin paistuneet, päälle pari friidamunaa. Lautaselle sitten kasataan proteiinin lisäksi sopiva määrä kaapista löytyviä rehuja:) Ja sokerit pysyy todella maltillisena - jokseenkin erinomaisena.
Meidän vanhemman näkemys siitä, miltä näyttää äiti vauva masussa. Selitin hieman napanuorasta ja lapsivedestä joten poika sitten piirsi nekin. Melkoisia pallomahoja me kuitenkin vauvan kanssa taidetaan olla:)

Vielä ei ole lapset osanneet päättää, tuleeko heille pikkusisko vai pikkuveli. Mä aion omalta osaltani pitää yllätyksen itsellenikin synnytykseen saakka, eli en halua tietää sukupuolta. Vähän on ollut arvailuja, että voisi olla poika koska radia lukuunottamatta raskaus on mennyt paljon helpommin ja aika samantyyppisesti kun tosiaan isoveljen kanssa aikoinaan. Tyttären raskaus oli niin vaikea ja sairastelin tosi paljon.
Ja mun toinen variaatio aamupalasta - erityisesti työaamuina. Mieskuntoon-blogista sain vinkin lisätä perus aamosmoothieen vähän heraa joten mehukeitto-marja-rahka/turkkilainen jugu-heraprotsku-smoothie sitten tässä.

Sorry huono kuva, mutta olipa hyvä fiilis tuossa vähän ennen kahdeksaa kun jaksoin taas 8 km polkaista ja aloittaa työpäivän siis reippailemalla (jokseenkin kaamean katkonaisen yön jälkeen). 
Tässä sitten virallinen työlook kun tukka on laitettu ja naama maalattu:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!