Pages

keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Kuula heiluu ja masu tulee perässä

 

No tässä tietysti kävi sitten niin, että just kun valittelin ettei oo tullut reenattua niin otin ja repäisin. Tein lähes puolentoista tunnin treenin takapihalla kahvakuulan kanssa sekä omaa painoa hyväksi käyttäen.

Mulla on tässä raskauden myötä tullut vanha tuttu vaiva (edellisestäkin raskaudesta) eli semmonen jatkuva "hapen puute". En tiedä mistä se johtuu, mutta epäilen että kasvava vauva vaan tarvitsee enemmän happea.

Se oirehtii semmoisena "kala kuivalla maalla" olona eli varsinkin niinä päivinä kun en voi liikkua ulkona tarpeeksi. Iltaisin avaan makkarin ikkunan ja huohotan naama ikkunassa kiinni koko yön.

Joka tapauksessa tää on nyt johtanut vähän siihen, että on ollut pakkoin siirtää liikuntaa vähän ulos. Työmatkapyöräilypäivinä kaikki on ok kun vedän sen tunnin, mutta vapaapäivinä joutuu oikeasti miettimään, että mitä tekee. Ja mikään pihalla notkuminen, lasten keinuttaminen yms. ei kyllä riitä vaan täytyy saada happea ja sykkeet kunnolla ylös.

Vähän veikkaan, että raskausaikana tulee kuntoilut painottumaan ulos. Toki kun kuulakelit alkaa oleen ohi, niin mitäs sitten keksis?

Tänään sitten kuulasin, tein taas normaalia 20,15,10,5 toiston settiä etuheilautuksia, kyykkyjä, askelkyykkyjä, maveja, tempauksia, punnerruksia jne. Lopuksi tein sykkeenkohotuksia ja lihaskuntoa (lähinnä kädet ja vatsat). Jälkeenpäin täytyy taas myöntää, että on muuten ihan erilainen olo positiivisessa mielessä:)

 


 


 
Tässä teen maastavetoja, kyllä se niin vaan on että selkä alkaa notkistua vaikka kuinka yrittää pitää keskikroppaa kasassa.
Ja ahh, tässä tuo pieni masu alkaakin jo näkyä. Monet on huomanneet ja kommentoineet. Osa varmaan sitten ei, mutta kyllä tuo musta selkeästi raskausmasulta näyttää:)
Ja hei, kyllä tempauksetkin onnistuu, 12 kilon kuulalla edelleen:)
Hyvät fiilikset jälkikäteen ja hapettunut olo!!


Tämmösiä on terassilla pari säkillistä. Laskin, että me on tehty omenamehua jotain 70 litraa ja vieläkin omenoita jäljellä. Namskis! Maistuu hyvälle treenin jälkeen:)

Ja loput kuvat onkin lokakuisesta puutarhastani, jossa muutamat sitkeät kukkaset vielä jaksavat kukkia:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!