Pages

perjantai 17. lokakuuta 2014

Juoksukin kulkee vielä

Tämmöisen masun kanssa kävin tänään heittämässä juoksulenkin. Alkuvalmisteluina oli otettava särkylääke (koska kiinnikkeet) ja dopingia, eli Ventolinea:) Mutta sittenpä kulkikin hyvin. Oikein hyvin!

Pistelin semmosta rentoa hölkkää, välillä vähän enemmän vauhtia ja välillä vähän hitaammin mutta kertaakaan en pysähtynyt, en edes kävelemään. Reitille mahtui ylämäkiä ja alamäkiä, tasaista oikeastaan aika vähän. Lähikortteleita pistelin menemään, en kauhean kauas enää tähän aikaan illasta nimittäin uskalla lähteä.Sairaan tyytyväinen mimmi!
Mutta eipä siitä sen kummempaa. Ekat 10 minsaa, kuten aina lenkillä, jalat lämmitteli ja kipristeli. Sen jälkeen kun lihakset oli lämpimät, niin menin vaan. Lopulta kun olin lenkkini vetänyt, katsoin kelloa ja päätin, että juoksenpa vielä vähän..ja vielä vähän. Tuo ja tuo kortteli vielä ympäri kunnes sain tasan sen 45 minuuttia:) Pysähtymättä kertaakaan! Olen tosi tyytyväinen nyt.

Niin ja mikä sai mut lähtemään. No huono omatunto, koska skippasin tänään (hyi mua) lattaritunnin. Oltiin pankissa hoitamassa asioita ja sitten haettiin muksut mummolasta, jonne jäätiin syömään ja aikataulu vaan meni turhan tiukaksi. Minähän en perkele luovuta, kun treenipäivä on niin jotain on tehtävä!:)

Toi lenkki kaikenkaikkiaan meni niin hyvin, että taidan ottaa kerta viikkoon ohjelmaan sen, voin vaikka korvata yhden kahvakuulatreenin sillä riippuen toki pyöräilykeleistä.

Sitten vaan kuulasta ja reipasta viikonloppua!


Todistusaineistoakin löytyy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!