Pages

sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Terkut sairasvuoteelta


Murr, täällä sitä taas ollaan. Pojan kanssa molemmat saimme sitten pöpön ja poika tietysti paljon lievempänä! Mulle ei tietenkään noussut kuume kun ei ole moinen tapana, mutta kröhä senkin edestä! Eli sängyn pohjalla ja sohvalla..

Oireethan alkoi jo alkuviikosta, torstaina menin mindfull body tunnille ja hikoilin pelkästä venyttelystä kuin pieni sika. Tottakai perjantain kuuma kuubalainen tanssitunti jäikin sitten väliin ja ilmoitin sitten töihinkin jo, että musta ei ole muuhun kun makaamaan sängynpohjalla.

Ja just kun hehkutin karppausta, niin arvatkaa vaan tekeekö kipeänä mieli muuta kun leipää ja sokeria. No eipä tee! Enkä ole viitysinyt enää edes mitata sokereita, antaa olla. Ne (paastot siis) lähti nousuun kun flunssa iski kunnolla päälle joten olkoon. Jatkan taas mittaamista kun jaksan taas keskittyä muuhunkin kuin niistämiseen ja hikoiluun.

Jotenkin ironista kun nyt sitten raskaana oon innostunut vihdoin siitä crossfitistä ja kaikesta muustakin (älkää naurako, mut tankotanssi on ruvennut kiehtomaan) mitä ei oikeen ole nyt mahdollista aloittaa:)

Katsokaas tätä, ei sitä tartte valmiiks olla laiha:)
Anyway, kauheasti on intohimoa aloittaa joku uus juttu mut mennään nyt maaliskuuhun asti näillä tanssitunneilla, salilla/kahvakuulalla ja venyttelyllä.  Samoin hirveesti hotsittais ruveta opiskeleen jotain, kaivaisko ne fysiikan kirjat vai aloittaisko psykologiaa? Vai meniskö laulutunneille?

Uskalsin käydä vaa'alla tänään ja aamupalan jälkeen näytti 93.4 eli veikkaan että puhdas aamupaino alkais 92 joten aika nollalukemissa nyt mennään, sinne 92:seenhan se jämähti jossain vaiheessa kesällä vaikka jo 80-alkuisissa lukemissakin ehdin käydä. Nyt vaan tiukkaa ruokavaliota kun sais pidettyä, niin beebiksen syntymän jälkeen olis hyvä lähtötilanne. Edellisessä raskaudessahan mä kävin yli satasessakin, eli on tässä ihan hyvä tilanne siihen nähden kun viikkojakin on jo jotain 15-16.

Meillä on tässä ollut pientä asunnonvaihtohommaa, oli tarkoitus muuttaa yhteen omakotitaloon tässä lähellä, mutta niin paljon sen myyjän kanssa on nyt ongelmia että veikkaanpa koko homman peruuntuvan. Tehtin siitä tarjouskin, mutta koska se oli 15% pyyntihintaa pienempi, pöyristyi myyjä ja ei ole suostunut edes vastatarjousta tekemään. Ja meidän asunto olis valmiina myyntiin, mutta odotamme jotain selkeyttä tuosta tulevasta talosta, ennenkun ruvetaan mitään myyntihommia tekemään. Musta tuntuis tosi ikävältä tehdä mahdolliselle tämän kämpän ostajalle oharit samalla tavalla sitten jos tuon talon myyjä päättäisikin olla myymättä (niinkuin vähän nyt näyttää). Ollaan käyty monta kertaa katsomassa, mutta nyt otetaan vähän taukoa koko hommaan. Mieskin on suunnitellut ja laskenut remontteja ja lainalupauskin me saatiin jo, että ei tää mitään haahuilua ole ollut. No, ehkä tuo talo ei vaan ollut meille tarkoitettu:/ Harmittaa kyllä kovasti.

Syysflunssaisia terveisiä siis!

1 kommentti:

  1. Aika taipuisa tyttö tuossa videossa. Ei ois musta ikinä vastaavaan, vaikka olenkin hoikempi.

    Toivottavasti paranet pian! Tsemppii!

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!