Pages

maanantai 1. syyskuuta 2014

Kuvia ja kuulumisia viikonlopulta


Jee! Päätettiin lähteä viettämään Venetsialaisia merelle meidän venekerhon saareen. Mutta päätin silti aloittaa viikonlopun juoksulenkillä. Reipas 12 astetta lauantaina aamulla klo 8.30 pistin juoksuvermeet päälle ja päätin kipaista edes vartin lenkin ihan vaan raikkaan ilman vuoksi.

Mulla paheni jo edellisenkin raskauden aikana astma kovasti ja nyt taas ihan samaa vaivaa. Jos en pääse ulos liikkumaan koko päivänä, niin yöllä haukon henkeä kuin kala kuivalla maalla. Eli samaan aikaan kun hapenottokyky huonontunut, raikkaan ilman tarve lisääntynyt.

Eli tähänkin juoksulenkkiin varauduin astmalääkkeen kanssa ja kun sen hyvissä ajoin ottaa, niin kyllä se auttaa!
Itse asiassa oli kyllä niin kylmä ilma, että shortsit oli aivan liian vähän. Mutta pärjäsin kyllä. Ensin oli tarkoitus juosta koko matka, mutta aika pian hoksasin että sykkeet nousee taas ja mentiin sitten 5-6 minuuttia hölkkää 1-2 minuuttia kävelyä. Lopullinen lenkin pituus oli 25 minuuttia, josta puolivälissä alkoi melkoiset liitoskivut. Hieman kipuihin auttoi navan vetäminen sisään, mutta ehkä juoksulenkit on jatkossa parempi tehdä matolla tai pehmeällä alustalla.

Kivut nimittäin jatkuivat koko viikonlopun aina satunnaisesti.
Fiilis oli kyllä ihan loistava <3
Ja aamuaurinko tosi kirkas. Ilma raikas!
Rannassa myöhästyin just ja just naisten saunavuorosta, joten tehtäväkseni jäi sitten tämän katraan ruokkiminen. Aika hyvä kokemus oli 100% ruispaahtoleipää grillattuna (=paahdettuna), päälle levitettä, jauhelihapihvi, juustoa ja vihanneksia. Tuhti iltapala:)

Lapset viihtyy meidän seuran saaressa tosi hyvin ja kyllä viihdyn itsekin. Meillä oli tässä monta vuotta taukoa ja on paljon tullut uusia oudompia kasvoja, mutta vanhojen tuttujen kanssa juttu lentää ikäänkuin koko taukoa ei olis ollut. Saa nähdä sitten ensi kesänä että miten vauvan kanssa onnistuu:)

Jo kotona pakkasin kuulkaa uikkarit messiin ja sunnuntaina oli aamu ihan pakko käynnistää uintireissulla. Mittarista riippuen vesi oli 16.5-17 asteista ja kyllä se siltä tuntui. Toki kun ilma oli vain 12, niin vesi tuntui kädellä kokeillessa lämpöiseltä mutta ai hitsit, kun sinne meni kokonaan!!:D

Hitsit kun se oli tyrmäävän kylmää. Kaks kertaa kävin! Mutta kyllä se kans herätti, paremmin kuin aamukahvi.

Lapset liikkuu veneen kannella jo tosi luontevasti. Tässä isompi viritteli kaikenlaisia ohjelappuja ohiajaville veneille ja huitoi niitä:)


Saaressa on myös paljon mustikoita. Vaikka siellä on monta venekuntaa jo niitä käynyt poimimassa, aina niitä riittää minullekin! Kiitokset vaan venenaapurille flora-purkin lainasta. En malttanut lopettaa poimimista ennenkuin purkki oli ihan täynnä:)
Väsyttävä reissu oli kuitenkin, pakko myöntää. Vaikka lapset nukkui melkein yhdeksään asti ulkoilmassa, niin minä en. Kyllä tämä tästä:)

Maanantain päivällinen. Riisi ei näy ruoassa (enkä sitä syönytkään). Kyssäkaalia, kukkakaalia, kesäkurpitsaa (oma) ja sipulia wokattuna. Hieman suolaa ja maapähkinävoita kaveriksi. Että on hyvää. Proteiinia saa sitten toiselta pannulta eli broileria kermakastikkeessa.

Veneilemässähän ei syödä minkään ruokavalion mukaan enkä tosiaankaan jaksa mitään salaatteja viritellä. Kurkku kurkkuna ja tomaatit tomaatteina.

Eipä muuta kun mukavaa alkuviikkoa! Meillä taitaa olla edessä omenamehuhommat, mökin puut ovat olleet todella antoisia tänä syksynä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!