Pages

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Kuulumisia


Mitäs tässä oikeen olis kuulunut viikkoon? Nyt mennään jo torstaissa (kröhöm. eikun perjantaissa) ja liikunnat eilistä työmatkapyöräilyä on ihan jäissä. Siihen on toki syynsä, eli uuvuttava väsymys joka näyttää nyt muuttuvan jonkunlaiseksi syysflunssaksi. Olen pahimmillani nukkunu 21-07 ja kahden tunnin päiväunet siihen päälle. Ja nyt sitten tosiaan kurkkua kivistää ja on nuhainen olo.

Viikonloppu meni tämmöisissä merkeissä. Ne jotka tunnistaa tuon veneen tuolla taustalla, tietää että olin meripelastuspäivystyksellä. Vähän sama kun vpk, mutta merellä. Pitkäaikainen harrastukseni, joka on ollut tauolla 4-5 vuotta ja nyt menin sitten kokeilemaan. Aikamoista istumistahan se on, mutta yritin sitten kiipeillä saarissa kallioilla sun muuta että sais vähän liikuntaa. Ja käytiinhän me tietysti miehistön kanssa uimassa:) Ja saatiin keikka:)

Pastat on nyt sitten bygones ainakin maaliskuuhun asti. En saa mitenkään noita paastosokereita kuriin, paitsi karppaamalla, niin nyt sitten karpataan. Tietysti joskus silloin tällöin voi herkutella, mut tällä mennään nyt. Oon kokeillut ihan kaikkea mahdollista, ja silti aamupaaston arvo se vaan kipuaa lähemmäs kuutta (max 5.5). Onhan tää vähän tylsää, mutta mitäpä sitä ei vauvan hyväksi tekisi. Paitsi ottais insuliinia.

Vaa'alla en oo nyt käynyt, mutta ens viikolla on sokerineuvola (missä katsotaan kahden viikon mittaustuloksiani) joten siellä sitten nään. On heilunut neuvolassa 94-95 välillä, mutta siellähän otetaan vaatteet päällä ja ei todellakaan mitään aamupainoa joten arvelisin että aika lähellä nollatulosta vielä mennään. Kyllähän tässä on vyötärö levennyt vähän, mutta ei niin paljoa että asiaa edelleenkään julkisesti esim. töissä olisin kertonut.

Sattui viime viikolle yks hyvä salikertakin. Tein pääasiassa yläkroppatreenin ja hyvältä tuntui. Mavet sattui selässä joten ne saa jäädä kokonaan pois, vaan onhan noita korvaavia liikkeitä. Täytyy nyt katsoa millon taas pääsen salille, nythän mulla alkaa ne ohjatut tunnitkin (mind&body ja joku kuubamania) niin jos niihinkin nyt satsais. Eiks ole hienon lila tuo meidän salin vapaapainoalue?

Tähän loppuun mun on pakko laittaa tää video. Animaatio kertoo ihmisen alusta, eli siitä siittiövaiheesta syntymään. On 12 minuuttia joten skippaa jos ei kiinnosta/ehdi. Musta on vaan tosi hyvin tehty ja tykkäsin. Ja hormoniherkistyin tietysti:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!