Pages

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Jatkoa edelliselle väsymys-valitus-urputukselle ja vähän muutakin


Niin.Heti kun se alkuraskauden pahoinvointi väistyi, meni pari viikkoa ja nyt on tää väsymys. Eikä siinä vielä kaikki. Väsymyksen lisäksi astma on pahentunut ihan huomattavasti ja vaikka oon vaihtanut inhaloitavan kortisonin yhdistelmälääkkeeseen (kortisoni+pitkävaikutteinen avaava) ja lisännyt lyhytvaikutteisen avaavan määrää lähes maksimiin, niin ei tästä vaan tuu mittään.

Keräsin tänään mökillä omenoita ja pelkkä kyykkiminen ja kurotteleminen hengästytti niin, että kahden säkin jälkeen oli pakko mennä pitämään taukoa ja löhöämään. Jep. No mites ne liikunnat, arvatenkin ei mitenkään:/ Tänään sunnuntain kunniaksi kirjaimellisesti pakotin itseni takapihan terassille kahvakuulan kanssa ja treenasin 45 minuuttia niin, että jokaisen sarjan (vaikkapa 10 kyykkyä) oli pakko istua ja pitää minuutin tauko. Miten voi jalkalihaksetkin väsyä muutaman onnettoman kyykyn jälkeen? Puhumattakaan hengästymisestä. Nyt täytyy varmaan laittaa joku supertilaus iherbiin ja mennä superfood-kauppaan keräämään kaikki mahdollinen jotta sais jostain energiaa.

Ei ole kyllä yhtään parempi olo treenin jälkeen, entinen endorfiini-ryöppyaika taitaa olla bygones. Toisaalta unirytmikin on ihan sekaisin. Jatkuva väsymys kun aiheutti sen, että toissayönä nukuttiin esikoisen kanssa jotakuinkin klo 18-07. Seuraavana iltana sitten 21-07 (heräsin tajuttoman väsyneenä mutten saanut unta) ja isomman kanssa vedettiin tuossa reilun parin tunnin päikkärit tänään, jonka jälkeen voin myöntää ekaa kertaa koko viikkoon (viikkoihin...en muista), että en ollut väsynyt. Harmi vaan, että töihin on herättävä. Tai no toisaalta on hyvä, silloin on edes poljettava.

Niin, tämän viikon liikunnat oli sitten siinä, fillarointia kolmena päivänä n. 20 km ja tänään kahvakuulaa 45 minuuttia. Ihan hävettää kirjoittaakin jo tänne, mutta en vaan voi tälle nyt mitään. Ja onhan se hyvä, että jaksan edes polkea!

Omenoita tuli poimittua 5 säkillistä mehustamoon ja nyt on oikeastaan vasta 1/6:sta puusta kerätty. Eli paljon on mehua meille tulossa. Ja hilloa, ja sosetta... ja työtä tietenkin!:)

Sykemittarin kanssa kävi sitten niin, että kävin sen palauttamassa sen eilen giganttiin. Siinä oli 30 päivän palautusoikeus ja sykevyöstä irtosi toinen mittausantura asettaessani vyötä paikalleen. Varmaan huonot liimaukset, no sain rahat ja kävin hakemassa toisen samanlaisen samaan hintaan joten toivottavasti nyt kestää:)

Hiusten kanssa on nyt melkoista vääntöä. Mullahan tehtiin keväällä se "raidat"+tyvikasvu juttu vähän vastoin tahtoani ja olin sitten kesän "blondi". Nyt oon kaks kertaa yrittänyt heittää kestovärin jo päähän ja se ei vaan tahdo pysyä vaalennetussa tukassa. Hitto! En alunperinkään ollut siihen blondiin niin tyytyväinen ja nyt sitten tämmöinen vaiva.

Mutta näihin kuulumisiin tämä viikko loppuu! Yritän levätä ensi viikolla enemmän, josko sitten jaksais liikkuakin paremmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!