Pages

maanantai 18. elokuuta 2014

Tarttis blogata joka päivä...

Koska aina kun jumitan tunnustuksineni tänne blogiin, niin saan samantien inspiraation lähteä salille. Tänäänkin kävi tietysti niin ja nappasin kamppeeni, läksin tekemään tunnin treenin.

Nyt kun selvis, että meidän salilla on myös kahvakuulia niin lämmittelin itseni hikiseksi KUUDESSA minuutissa tekemällä 10, 12 ja 16 kilon kuulilla etuheilautuksia ja tempauksia. Jep, kokeilin tehdä myös 16 kilon (kisakuula) kuulalla niitä tempauksia ja sain tehtyä... kaks kappaletta:) Kyllä toi kuulahomma on mun juttu. Yks tuttu kirjoitti joskus, että lapsena liikunnassa oli kuulatyttöjä ja aikuisena nyt kahvakuulafriikki, niin tiedättekö mitä. Kuulantyöntö oli munkin "lajini" nuorempana (totuus on tietenkin myös se, ettei kunto olis riittänyt mihinkään muuhun). Joten kuula kuin kuula :)

Salitreeni kesti noin tunnin kaikkinensa. Takareidet sjmv (40kg) ja takareidet taljassa. Selkä ylätaljassa ja etutaljassa sekä lavat käsipainoilla. Hauikset käsipainoilla ja taljassa. Revittelin nyt sitten isommilla painoilla ja pienemmillä toistoilla ja aika hyvän tuntuman sain. Näin täytyy tehdä jatkossakin, selkeästi mun lihakset kestää painojen lisäystä, en ole vaan oikein malttanut alle 10 toistoja ennen tehdä. Nyt hauikset meni vinopenkissa 9 kg painolla 8,8 ja 6 - viimeiset aina kiemurtelemalla eli niinkuin pitääkin!


Tästä on nyt sitten hyvä jatkaa viikkoa, huomenna velä vapaa ja loppuviikko sitten töissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!