Pages

perjantai 15. elokuuta 2014

Pyöräilykausi alkanut:)


Mun uusi syke.mittari Suunto rc3x on ollut tämän viikon aika tiheässä testissä.  Sunnuntaina salilla ja ke+to+pe olen taas polkenut työmatkat. Tästä näkee, että suuntaansa polkeminen kuluttaa n. 230-250 kcal riippuen ajasta. Tällä viikolla poljin reilun 8 km matkan 24 minuuttiin joka miehen mukaan ainakin oli ihan hyvä vauhti. Olen siis polkemalla kuluttanut lähes 1500 kcal:)

Toisena työpäivänä olikin sitten hurja nälkä, tuntui että joka välissä piti syödä ja vedin sitten proteiinipatukkaa, rahkaa, banaania ja siitäkös maha sitten tykkäsi ja pisti ittensä ihan jumiin.Ja sitä on sitten on yritetty saada toimimaan:/
Tämän viikon aterioita on ollut mm. jauhelihakeitto ja lohta parsakaalin kanssa. Tänään tosin työkavereiden kanssa lounaalla ähkyannos kanasalaattia alkusalaattina ja pääruokana rapuwokkia. Pelkkä salaattikin olis riittänyt:)

Mukavan kuulasta syksyistä keliä on pitänyt, mukava polkea ja kuitenkin vielä päivällä tosi lämmintä ja aurinkoista. Nyt kun merivesikin on lämmintä, niin voi helposti käydä uimassa vaikka ilma oliskin vähän viileämpää.
Maanantaina kävin salilla ja tein etureisi-rinta-ojentajatreenin johon meni reilu tunti. Hyvältä tuntui, nyt olis vielä tälle viikolle takareisi-selkä-hauistreeni tehtävänä. Huomenna on mökkikylässä onkikisat joten ehkä saan muiden onkiessa aikaa vaikkapa kahvakuulaata.

Muuten elämä on taas arkea. Lapset on olleet hoidossa tällä viikolla ja ihan hyvin on mennyt siihen nähden, että tyttö ei ole koskaan ollut kodin ulkopuolella hoidossa ja poikakin vain jonkun aikaa ihan pienenä. Äitiä tietysti sydän särkyy kun aamuisin itketään, ettei haluta mennä, mutta aikansa kutakin. Nyt eletään tätä hetkeä ja siihen on kaikkien sopeuduttava. Muutoksia kuitenkin on tulossa:)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!