Pages

torstai 31. heinäkuuta 2014

Viikko merellä ja nyt? No lenkille tottakai!


Viikon purjehdusreissu takana ja ensi viikolla mulla alkaa työt. NYYH! Mitäs mä kertoisin reissusta. No, tarkemman postauksen teen myöhemmin kun saan kuvat purettua järkkäriltä (kunnon kuvia, ei mitään iphone-räpistyksiä kuten nää).

Mutta joo, ei tullut uimista lukuunottamatta paljoakaan liikuttua. Jokunen luontopolku käveltiin ja kokeilin umisen vastapainona vesijuoksua. Netti ei toiminut monena päivänä joten keskityin kirjojen lukemiseen, sen mitä lasten viihdyttämiseltä (ja jatkuvalta riitoihin puuttumiselta) ehdin. Oli muuten huikeaa kun moneen päivään en päässyt kännykällä nettiin kuin ihan satunnaisesti. I really enjoyed that!

Vaikka purjehdus olympialaji onkin, niin ei matkapurjehdus kyllä ainakaan lasten kanssa mene urheilusta. Istumista se on. Ruokavalio on mahdollisimman helppo makaroni+jauhelihakastike- tyyppistä joten ei mitään superdieettisafkaa. Täytyy myöntää, etteä ajatuksenakin jauheliha oksettaa tällä hetkellä. Toki saaristosta saa lähiruokaa (lihaa, kalaa, vihanneksia) mikä on tosi mukavaa! Mutta ihan tuuria se on, mistä sitä saa ja mihin hintaan. Me ollaan tämmöisä low-budget purjehtijoita, niin ei ole varaa ihan mitä tahansa mistä tahansa ostella.

Kuvissa mun uusi supersmoothieni. Aamulla maan vielä keikkuessa jalkojen alla kävin kasvimaalla hakemassa rucolaa ja pinaattia. Lisäsin sekaan pakastemustikoita, banaanin, omenamehua (tuorepuristettua) ja vissyä. Ja blenderiin!

Enpä muista milloin viiimeksi näin hyvää "viher"smoothieta juoneeni. Pinaatti ei maistunut, mutta rucola antoi siihen kivan sivumaun ja mustikka raikkauden!

Facessa on ollut nyt heinäkuussa paljon mukavia smoothie-reseptejä ja aion kokeilla useampia. Nyt täytyy vaan saada mustikkavarastoja pakastimeen, joten seuraavat päivät kökin pylly pystyssä metsässä!
Slurps ja kippis! Naamakuvasta ei muuten näy, mutta mä olen ihan järkyttävä pandakarhu. Ebaystä tilaamani D&G aurinkolasit oli koko viikon päässä ja olen ruskea kuin papu. Paitsi silmien ympäriltä!
Viikon "istumisen" jälkeen oli paikat jumissa ja huono olo. Päätin napata itseäni niskasta kiinni ja lähteä juoksulenkille ukkosmyrskyn puhdistamaan raikkaaseen ilmaan. Vaihdoin vanhaan Suunnon sykemittariin ja lähettimeen patterit (todetakseni että ei toimi edelleenkään, pakko ostaa uusi) ja lähdin hölköttelemään. Oli tarkoitus vetää 5 min hölkkää, 1 min kävelyä mutta ekan 10 minuutin jälkeen tulikin puolen tunnin tauko kun tapasin tuttavaperheen. Sitten 30 minuuttia hölköttelyä ja kotipihassa vielä kahvakuulailua ja venyttelyä.

Hölkätessä sattui selkään ihan kamalasti. Purkkari ei ole kovin ergonominen paikka istua ja kuitenkin siellä pitää istua tosi paljon. Sattui oikeastaan niin paljon, ettei henki oikein kulkenut.

Mun lenkkeilyvaatteet!
Mutta ei tarvinnut montaa etuheilautusta tehdä kahvakuulalla kun selkä aukesi. Tää kahvakuula nyt vaan on niin kingi, ihan kaikessa. Enkä edes tehnyt isommalla vaan vain tällä 8-kiloisella.

Etuheilautuksia, kyykkyjä, rinnallevetoja, kulmasoutua, maveja, tempauksia, hauiskääntöjä, ojentajia, vatsalihaksia...

Nämä kuvat on muuten "hovikuvajaani" esikoisen - 5v- kuvaamia:)
Paitsi pakollinen selfie on tietysti itse kuvaamani:)

Kyllä oli taas hymy herkässä ja hyvä mieli!
Tempauksia.
TOSI oudoista kuvakulmista:)
Ja iltapalaksi/päivälliseksi salaatti, rehut, keitetty kananmuna, fetaa.

2 kommenttia:

  1. Sä näytät niin hyvinvoivalta ja raikkaalta!! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitti TC, rusketus ja liikunta tekee sen:) Oikeasti olen kyllä aika väsynyt ollut, reissu oli kuitenkin aika rankka. Mutta pian pääsen töihin toipumaan:)

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!