Pages

torstai 3. heinäkuuta 2014

Kipeänä kahvakuulaa ja muuta


Tämä näyttää erittäin limaiselle, mutta on suurta herkkua. Lidlin riistakäristystä (kerma ja sipulikastikkeessa) ja parsakaalia. Mun tulee aika paljon syötyä parsa/kukka/ruusukaalia ja ostan sitä välillä Lidlista pakasteena isoissa pusseissa, jos ei saa tuoreena. Tuoreena taitaa maksaa parsakaali yleensä euron ja syön siitä kaksi ateriaa (jopa kolme jos syön muitakin rehuja) joten ei ole paha hinta.


Eilen teki mieli tehdä viherpirtelöä. Tää mun uusi blenderi on kyllä ihan superhieno! Vaikka siihen ei sais laittaa kuin max. 2cm halkaisijaltaan pakastemarjoja niin kyllä on tähän mennessä muutaman isomman mansikan hienosti survonut. Tähän laitoin salaattia, avokadoa, raparperimehukeittoa ja jotain... ihan tosi perussettiä ja hyvää! Kivaa vaihtelua ainaisen rahkasmoothien sijaan!
Hirveitä uniongelmia taas ollut, kun ei pääse liikkumaan. Meillähän tätä unettomuutta on ihan suvussa ja näköjään 5 vuoden valvominen (pikkulapsiarki) on tehnyt tehtävänsä eli mä en osaa normaalissa tilanteessa nukahtaa. Olen vetänyt melatoniinia, mutta välillä siitä on pakko pitää taukoja. Liikunta on ihan mahdottoman hyvä unilääke ja nyt kun on puolitoista viikkoa yskinyt ja räkinyt limaa joka rööristä, niin on tietty ollut pakko pitää taukoa liikunnasta. No, kuvasta voi arvata mitä touhusin tänään! On varmaan pakko mennä lääkäriin, koska rupes pistämään kylkeen aika kovin. Eli on varmaan taas joku keuhkoputkentulehdus:/ No tein kuitenkin 40 minuuttia ja samalla teemalla kuin viimeksi siellä toiminnallisen treenin tunnilla juhannuksena.

- 20, 15 ja 10 toistoa.
- Lämmittelyksi heilautuskävelyä eteen, taakse, sivulle.

Sarja
1.kyykky+rinnalleveto
2.etuheilautus
3.kulmasoutu molemmat kädet
4.punnerrukset
5.tempaukset.

Ja kaikki tein 12 kilon kuulalla, ainoastaan ekassa tempaussarjasssa taisin tehdä viimeiset 5 pienemmällä.

Toivottavasti saisin nyt unta. Huomenna on viimeinen työpäivä ennen lomaa!

Ja loman kunniaksi kävin eilen kampaajalla. Kaveri valmistui kampaajaksi ja pääsin häneen ensimmäiseen työpaikkaansa opiskelijahinnalla laitettavaksi. Tumma tyviväri ja vähän lisää vaaleita raitoja. Aikaisemmin raitoja oli vain pintahiuksissa, mutta nyt laitettiin vähän alle. Oma hiusvärini on aika tumma, joten jännä olla näin blondi:) Niin ja joku kirkastekäsittely myös laitettiin.

Rehellisesti sanottuna tämä ei ollut ihan sitä mitä hain, mutta ei se nyt haittaa, johan tässä on blondina oltu muutama kuukausi ja viihdyn ihan hyvin:)

Huvittavaa, mutta kaiken kukkuraksi  tuli tuolta äidiltä iso paketti postiin. Samalta henkilöltä joka parisen päivää sitten lähetteli solvaavia viestejä.

1 kommentti:

  1. toivottavasti uni tulee ! Oot niin ihanan pirteän näkönen :) tsemppiä !

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!