Pages

keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Kaikkea kivaa

Tämän viikon treenit on olleet taas laihaa kamaa. Mutta toisaalta kyllä on kova hellekin ja olen ensimmäiset lomapäiväni pyhittänyt ihan täysin lapsille ja antanut aviomiehen käydä jumpissa!

Eilen kuitenkin innostuin pikku kakkosen aikoihin heittelemään kahvakuulaa. Puolisen tuntia takapihalla 30 asteen helteessä ja sain toiseen käteen pari rakkulaa. Olipa outo juttu, en ole ennen saanut:) No nyt on teipattu ja kahvakuula vähän aikaa jemmassa.

Tänään sitten superdieettiryhmän innostamana lähdin juoksulenkillejonka päätin päättää uimiseen. Merivesi on nyt lämmennyt parin päivän sisällä tosi paljon ja minäkin uskallan sinne jo pulahtaa:)

Päälle piti laittaa Lidlistä ostamat kuteet, molemmat muuten kokoa L. Vau mulle!

Nelisen kilometria tuli hölköteltyä ja sitten oli sovittu tosiaan aviomiehen kanssa treffit rannalle. Hölköttelin siis rannalle ja hyppäsin veteen (siippa unohti uikkarit). Käyhän tuo treenitoppi joo bikinin yläosasta:)


Tässä sitten iloinen uimari. Toi meidän ranta on mittaukseni mukaan 130 m joten uin sen kahteen kertaan ja sitten vielä ison ympyrän. Miksi just tuo matka, no mini triathlonissa uintimatka on 300 m:) Juoksumatka on 5 km joten siinä mulla on prepattavaa. Ja kuuluuhan siihen 15 km pyöräilykin kyllä, mutta se on ihan helppo nakki...luulen!

Mutta kyllä teki hyvää, aion tehdä uudestaan!
Yritin ottaa kuva, mutta meni väärin päin. Anyway. Iherbistä tuli tilaus, eli protskupatukoita. Tuota Quest Baria myydään ymmärtääkseni suomalaisissakin verkkokaupoissa, mutta tuota toista ei saa suomesta. Olen molempia maistanut, nam! Ja juoksulenkin jälkeen annoin luvan itselleni maistaa yhden!
Tässä taas yhden päivän pöperöt. Itse asiassa eilisen eli broiskupihvi, ruusukaalia ja Lidlin omaa raejuustoa (joka on musta ehdottomasti parasta).

Ruokavalio ei kyllä ole auttanut siihen, että on ihan hävyttömät turvotukset sormissa. Just iloitsin, että laihdutuksen vuoksi vihkisormus taas mahtuu sormeen niin nyt en saa sitä sitten pois. Painokin oli tänä aamuna  +2 kiloa, eli nyt on kyse aika isoista turvotusmääristä kyse koska en ole juurikaan hiilareita mättänyt vaan pitänyt aika lailla samaa ruokavaliota.
Viikonloppuna oltiin purjehtimassa. Ensimmäistä kertaa neljään vuoteen saatiin vene laskettua vesille. Voi että mun on ollut ikävä ja oli aivan mielettömän ihanaa. Lapsetkin (meidän muksut on siis 2.5 ja 5-vuotiaat) viihtyivät veneessä hienosti. Aviomiehellä alkaa loma nyt perjantaina, joten eiköhän tässä tule purjehdittua vielä paljon lisää:)

Saaristomerellä purjehdimme, nyt (ja yleensä) Nauvon eteläpuolella:)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!