Pages

maanantai 23. kesäkuuta 2014

Superdieetti vol 2 ja sairastelua heti samantien

Aloitin superdieetin helmikuun lopussa ja se loppui huhtikuussa. Sen jälkeen on tullut kyllä treenailtua, mutta paino on ollut taas vähän jumissa. Kyllähän mun ruokavalioni on edelleen hyvin sd-tyyppinen ja hiilariton, mutta on nyt kesällä jäätelökin maistunut. Varsinkin kun aviomies ostaa sitä ihan jatkuvasti jääkaappiin.

No nyt aloitimme tänään sitten kuuden viikon superdieetin sen aikaisemman ryhmän (tai osan siitä) kanssa uudestaan. Ihan huikeaa, ryhmätsemppiä tässä on ehkä eniten kaivannut taas. Ja voisi kaivaa ne treeniohjeetkin uudestaan esiin, nehän on aika eri tyyppisiä treenejä mitä nyt olen tehnyt.

Meillä on loppuviikosta anopin ja lasten kanssa risteily (olettaen, että tämä räkätauti tästä tokenee - niin olen siis TAAS ihan kamalassa räkätaudissa ja yskässä!) joten siellä kyllä syön varmasti vapaammin ja suunnittelinkin, että aloitan virallisesti vasta ensi maanantaina. Mut tämä viikko vedetään muuten ihan ohjeilla.

Juhannus meni sairastellessa joten voi vee!!. Lauantaina aamulla alkoi kurkku olla kipeä ja typeränä vielä olin ulkosalla ja vieläpä veneilemässä. La-su yö oli aivan järjettömän tuskainen koska ei ollut särkylääkettä (kurkku helvetin kipeä) eikä nenätippoja (nenä umpitukossa) enkä saanut nukuttua ollenkaan. Onneksi sunnuntaina aamupäivällä jo kotiin ja lääkkeitä nassu täyteen. Su-iltana sitten alkoikin jo kova limainen kipeä yskä. Astmalääkkeiden tuplaus ja otan varuiksi nyt kyllä kortisonitabletteja ihan sisäisesti, koska oli tosi paha ja kipeä tuo yskä.

Toivon nyt vaan, että tuo tosi ärhkäkästi alkanut flunssa menisi myös tosi ärhäkästi ohi. Dieettiä vedän tietysti nyt vaan ruokaillen. Ja sairaslomalla tietysti.

1 kommentti:

  1. Pikaista paranemista ja hauskaa risteilyä! Kuulostaa kivalta tuo SD-ryhmäily. Tsempitys on aina tosi tarpeellista tulipa se sitten mitä kautta hyvänsä.

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!