Pages

sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Kyllä tämä tästä...Laivareissu oli raskas äidille, antoisa lapsille
Viitaten edelliseen postaukseen, takana on pitkästä aikaa kyllä painajaismaisimmat 3 vuorokautta. Siihen kun laskee päälle tämän ärsyttävän ja pitkäksi jo venähtäneen räkätaudin ja sen, että mun pitäisi huomenna käydä kehityskeskustelussa töissä. Ajatukset eivät ole olleet kyllä yhtään oman itseni ja työni kehittämisessä.

Valvoin eilen jotakuinkin neljään. Pyörin sängyssä, nousin ylös syömään banaanin tai leivän tai jotain. Takas sänkyyn, pyörimistä. Ylös. Sänkyyn.... Ajatukset pyöri tässä äitiasiassa ja vaikka kuinka yritin väkisillä ohjata niitä muualle, aina jostain kolosta ne taas valtasivat mun mieleni. Nyt vihdoin, kun en enää vastannut viimeisimpään solvaavaan viestiin eikä niitä ole tullut lisää, niin olen vähän rauhoittunut.

Räkätauti on menossa ohi, mutta tosi hitaasti. Tuntuu, että vedän kaikki taudit ja sairastan ne tosi voimakkaana. Astmahan tähän vaikuttaa, mutta en oikein osaa nyt tehdä enempää. Syön hyvin ja liikun. Väsymys ja stressi on asioita joille en oikein taida voida mitään. Mutta kyllä tämä tästä.
Treenattua ei ole nyt tullut tietenkään yhtään ja ensimäinen superdieettiviikko loppui siihen risteilyyn. Nyt on ollut niin paljon pihahommia koko viikonlopun, että syömiset on jääneet liian vähälle. Yritän kuitenkin pääruoat vetää dieetin mukaan ja huomenna aloitan nyt viikon 1 ihan virallisesti. Viime viikko oli harjoittelua ja paino kävikin jo taas 90.2. Nyt on varmaan taas vähän noussut. Oon yrittänyt taas juoda paljon, mutta se johtaa jatkuvaan pissahätään ja kaikki tietää miten synnyttäneillä naisilla kova yskä korreloi sen asian kanssa. Et täytyy vähän rajoittaa sitäkin.

Mutta kyllä tämä tästä. Lomaan vielä viikko ja taitaa mennä se sairastallessa. Lomalla olisi ainakin haaveena purjehtia, olla mökillä, kahvakuulata ja levätä. Olen anonut jo syksyksi osittaista hoitovapaata joten ainakin vuoden loppuun saakka tulen jatkamaan kolmepäiväistä työviikkoa ja toivon että saisin kerättyä voimia taas tulevia vuosia varten. Mun on myös saatava mietittyä tuota tulevaisuutta. Lääkishaaveet edelleen pyörii takaraivossa, mutta hetkittäin olen miettinyt myös ravitsemusterapeutin opintoja.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!