Pages

maanantai 2. kesäkuuta 2014

Kuvia ja kuulumisia viikonlopulta


Taas sekalaista kuvasaldoa. Tänään aamulla päätin hetken mielijohteesta kokeilla huutonetistä ostamaani Nanson vihreää paulakukkapaitaa kokoa L, joka viimeksi oli ihan tosi makkarankuori. Ja paitahan sujahti päälle hienosti. Kyllä siinä olis varaa meikäläisen lisää tiivistyä niin paita ei jäis tommoiseksi napaversioksi, mutta kyllä, tänään lähdin töihin tässä kesäisessä paidassa:)

Muutenkin olen tässä pitänyt nyt vaatteita, jotka on tässä kahden raskauden aikana ja välissä olleet liian pieniä. Ei tietysti lähellekään kaikki vaatteet mene päälle, mutta kuitenkin osa.

Pahoittelen kuvanlaatua. Muu perhe nukkui vielä, niin ei viittinyt koko huushollia täyttää valoilla:)
Tässä edestäpäin. Olen ihan rakastunut tuohon paitaan. Tänä kesänä olen hakenut hakemalla vaatteisiin vähän erilaisia värejä kuin ne perus merihenkiset ja maanläheiset värit. Farkut on jotkut Elloksen kapea/suoralahkeiset jotka joustaa niin paljon, että ihan sama, aina näyttää samalta päällä:)

Hassu juttu muuten, mulla on keltainen paulakukkapaita Nansolta myös kokoa L mutta tähän verrattuna se on säkki mun päällä. Varmaan jotain eri mallistoa/mitoitusta.
No, mutta itse asiaan. Meidän viikonloppumme koostui vain ja ainoastaan tästä. Jos kuva on epäselvä, niin tämä on purjevene. Lauantaina se laskettiin veteen (koko päivä meni telakalla) ja eilen kuljetettiin se meidän mökkilaituriin josta sitten lähdemme kesällä tekemään reissuja.

Jos haluaa lukea tarinoita meidän venereissuista ajalta ennen lapsia, niin http://vega580.vuodatus.net/ on se paikka mihin olen blogia tuolloin kirjoittanut. Vuodatuksessa tuli joku iso kuvahäiriö 2009, mutta onneksi silloin meidän esikko syntyi ja veneilyhommat jäivät vähän tauolle joten kuvia ei juurikaan enää tullut uusia. Voi olla kyllä, ettei aikani riitä enää veneilyblogin pitämiseen - täytyy vähän miettiä.

No, mutta olipa siinä touhua ja tohinaa. Ruokailut jäivät melkein kokonaan väliin ja mentiin vähän semmosella "syödään mitä ehditään" mentaliteetilla. Huonompi homma, nakit on taas niin turvonneet.

No mutta tämä kuva pelastaakin mun nakit. Olen pikkuhiljaa vähän alkanut tympääntyä niihin aamusmoothieihin ja ruvennut miettimään tämmöistä "raakapuuron" omaista lähestymistapaa. Heitin kauraleseet luonnonjuguun eilen ja jätin yöksi paisumaan. Seassa vadelmamehukeittoa. Ihan syötävää, mutta kokeilen kaurahiutaleilla seuraavan kerran. Leseet tuntui vähän jäävän koviksi. Toisaalta paras kaurapuuro tulee taas leseistä.
Viikonloppuaamun aamupala, se ainoa oikea ruoka dieetistä koko viikonlopulta. Paitsi että ei, eilen söin smoothien autossa:)

Tässä siis 100% ruisleipäsiivu ja luonnonjugua, mehukeittoa, kauraleseitä, auringonkukansiemienia ja vähän raakakaakaonibsejä.
Kamerasta löytyi vielä joku ylimääräinen kuva. Ties mistä tämäkin on. Arvelisin että kanakastiketta, parsakaalia ja raejuustoa???

Ei näitä mun pöperökuvia varmaan kukaan jaksa enää katsella kun toistavat itseään. Lupaan jatkossa ainakin silloin tällöin kokata jotain gurmeeta ja asetella jotenkin hienommin:)

Liikuntahommia sun muuta...


Muuten viime viikko meni treenien osalta hienosti. Tuli pyöräiltyä työmatkat joka päivä, käytyä salilla pari kertaa ja kahvakuulattuakin kerran. Valitettavasti tuloksena siitä (ja istumatyöstä) on hartijat taas aivan jumissa. Olen vetänyt särkylääkettä, mutta vasen puoli on koko ajan kipeä. Kipu säteilee olkapäähän, käsivarteen, sormiin... niska ja vasen lapa on ihan jumissa. Menisin hierojalle, mutta nyt täytyisi löytää tähän syy. Pahoin pelkään, että syy on pyöräilyssä (mulla tommonen hybridi jolla ajetaan aika matalassa asennossa) sekä istumatyön yhdistelmässä. Käyn vain 3 päivää viikossa töissä ja yleensä tämä paha tilanne ehtii tulla siinä ajassa. Vapaapäivinä (varsinkin jos olen ollut just hierojalla sitä ennen) ei ole mitään ongelmia. Tai sitten kesähelteiden myötä työpaikan ilmastointi on jotenkin laitettu kovemmalle.

Kalliiksi tulee, jos pitää joka keskiviikko käydä hierojalla repimässä työviikon aiheuttamat jumit auki. Eikä tietenkään kuntosali tätä tilannetta paranna. Nyt olen pohtinut että jos yrittäisin osan työmatkoista mennä rullaluistimilla ja sauvoilla. Pitäis eka kaivaa kaikki esille kun en ole vuosiin käyttäänyt, ja testata vähän että miten se onnistuu. Jos se auttais edes vähän. Ja täytyy taas noita pyörän säätöjä kokeilla. Viimeksihän me nostettiin satulaa joku pari cm kun en saanut jalkaa ollenkaan suoraksi (lapoasentoon) edes alamäessä. Tai sitten kahvakuula ja pyöräily ei sovi yhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!