Pages

tiistai 3. kesäkuuta 2014

Kesäinen aamu


Reipasta huomenta, nappasin kuvan työmatkalta seitsemän aikaan! Aamu siis käynnistyi pyöräilemällä. Pyörämatkani on tähän aikaan vuodesta upean vehreä ja tuoksuva. Hyvä mieli viimeaikojen hankaluuksista huolimatta. Hankaluuksilla siis nämä selkävaivat ja ongelmia(luottamuspulaa) lastenhoitajan kanssa. Turhaa stressiä.
Kesäkengätkin on taas päässeet pyöräilyyn mukaan:)
Nämä kukkivat lähes koko pyörämatkan. Just kun edellisestä huumaavasta tuoksusta pääsee, alkaa uusi. Työmatkalta löytyi myös risuinen tuoksuköynnöskuusama, josta aion tänään kotimatkalla napata pari tuoksumaan ja kasvamaan omaan pihaan.
Kesäinen nainen, kesäiset vaatteet.En näytä kyllä yhtään itseltäni nässä kuvissa, mutta ainakin paita on m-kokoinen ja se on aika hassu juttu:)

3 kommenttia:

 1. mulla noi tuoksut tekee pahaa,ennen niin ihanat tuomen ja syreenin tuoksut aiheuttaa hengen ahdistusta ja varsinkin pahan hajuinen pihlaja ja noi pissan hajuiset pensaat uuh..mutta kauniita ne on ja kesä on ihanaa aikaa!!mukavaa viikon jatkoa ja nauti tuoksuista!

  VastaaPoista
 2. Ihanan hyväntuulisia kuvia :)!

  VastaaPoista
 3. Merituulia; itse asiassa tänään kun otin noista pistokkaita ja jouduin autossa pitämään, niin tuoksu vähän häiritsi muakin pienessä tilassa. Ulkona ei haittaa niin.
  Ellu kiitti kommentista:) Päivä oli suht hyväntuulinen siihen saakka, kunnes kotimatkalla puhkesi (taas) pyörästä kumi... Onneks huomenna eräpäivä töistä!

  VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!