Pages

perjantai 23. toukokuuta 2014

Varoitus: paljon pinkkiin kuorittua läskiä, hellettä ja kahvakuulia


Tää mönjä on wokattua lohta ja ratatouille-vihanneksia.
Maku ei ollut mikään mieltäylentävä.
 
Eilen itkeskelin, että kun aikaa ei tahdo riittää mihinkään. Tänään otin sitten itseäni niskasta kiinni, pistin lapset päiväunille ja menin tuonne helteeseen kahvakuulan kanssa. Heh, kaksi kärpästä yhdellä iskulla, treeni ja hiki. Mullahan on ollut tarkoitus raahata noita kuulia kesällä mökillä ja purjeveneessä niin voin kuulailla jossain kallion päällä saaristossa:)

Olis ainakin paljon antoisampia kuvia.
Kuula lentää!
Isompi lapsonen heräsi kesken kaiken ja lykkäsin sille kameran käteen, otti n. 200 kuvaa sarjatulituksella joten olihan siinä melkoinen homma valita epäonnistuineiden, onnistuneiden ja loistavien otoksien väliltä. Treenatessa ei ilmeet kyllä ole kovin kauniit:)

Tein tänään vaihteeksi 25 toiston kierroksia; heilautuksia, pystypunnerruksia, kyykkyjä, maveja, askelkyykkyjä, vähän yläselkää ja ojentajia. Yritin varoa eilen hierottuja osia ja keskittyä keskikroppaan ja jalkoihin.. no saa nähdä kuinka kävi.
Kuvista (olen itsekriittinen) näkyy kauhea maharöllykkä. Kädet ja jalat on vähän ottaneet treenistä ja kasvot on kaventuneet. Käsissä on läskiä kyllä kamalasti, mutta tuo maha:( Voi apua kun mä luulin sen jo vähän kaventuneen superdieetin myötä...mut sehän roikkuu ja on kauhea pussi!
Tätä kuvaa mietin monta kertaa, että kehtaanko julkaista. Siis näytän ihan raskaana olevalta. Hetkittäin tuntuu, että raskauksien aiheuttamat nahanvenymiset (joita läskiys on edesauttanut) ei ole palautuneet mihinkään. Palautuuko tää edes tälleen lähes nelikymppisellä? En missään nimessä halua mennä mihinkään leikkaukseen... ikinä!

Niin nää on tämmösiä leveitä askelkyykkyjä (sumokyykyt?), joita en ollut ennen ikinä kokeillut. 25 kyykkyä tuntui jo jossain.
Pojan sormi edessä:) Tein vähän pystypunnerruksia ja kokeilin taas sitä tempausta. En ole sitä koskaan tehnyt ohjatusti ja netistä löytyi joitain videoita, mutta musta ne oli vähän erilaisia keskenään. Tein kyllä etuheilautuksen ja pystypunnerruksen, mutta oli tavallaan vähän vaikea saada ne yhdistettyä. Täytyy harjoitella lisää. Tuolla pienemmällä kuulalla menee ihan näppärästi.
Nousee nousee!!


Hassu, että nämä kuvat meni tämmöiseksi sutuksi. No sinne se kuula uppoaa haaruksiin. Mitä syvemmälle, sitä suuremman voiman saan. Toisaalta pitää varoa tarkasti, ettei kierrä kroppaa yhtään ylimääräistä tuossa asennossa koska nimittäin samantien vihlaisee alaselästä.
So sexy, hah hah:)

4 kommenttia:

 1. Olethan sinä laihtunut, kyllä sen huomaa! Täällä 25vee ilmoittautuu myöskin yhden lapsen jäljiltä maharöllykän kantajaksi. Oliskohan se geeneistä kiinni, oman ihon kimmoisuudesta, joillakin tuntuu palautuvan lähes samoin tein pyykkilautavatsa about sairaalasta kotia päästyä..
  Paljonko juot vettä treenin aikana, vai juotko jälkeenpäin?

  VastaaPoista
 2. Kävin hörppimässä hanasta joka kierroksen jälkeen:) en osaa sanoa paljon menee mut yleensä toi 7dl pullo ainakin tyhjenee. Toki riippuu treenik intensiteetistä:) Kiitos laihtumiskommentista, sain toisenkin tänään ja olin aika otettu:)

  VastaaPoista
 3. Sulla on oma hovikuvaaja, siistiä! Oot kyllä aika sissi kun ulkona treenasit, siellähän oli eilen kamala hiki :O

  VastaaPoista
 4. Poitsu osaa kuvata jo ihan kivasti. Sarjatuli on hyödyllinen kun 80 prossaa kuvista puuttui pää tai ainakin kahvakuula:)

  Tulin siihen tulokseen, että kun en salille kerta vaan pääse niin sitten on treenattava kotona. Ei ole odotettavissa mitään suurta lihaskasvua, mutta ehkä saa pidettyä edes nykytilanteen. Huomenna sitten grillibileet:)

  VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!