Pages

torstai 22. toukokuuta 2014

Kuvia ja kuulumisia


Työkaveri aloitti vuosi sitten remontin, suuremmalla rahalla toki, ja tuloksia on tullut yli 40 kiloa. Pääsi sitte työnantajamme henkilöstölehteenkin. Onnea Teemu:)

Vähän kyllä kateellisena seuraan, kun toinen vastaavassa tilanteessa pääsee karkaamaan kotoa useita kertoja viikossa treenaamaan. Vaikka kuinka sanotaan, että se treenaaminen onnistuu jos vain haluaa niin ei se kyllä ihan niin mene. Mies oli viime viikolla työmatkalla, töiden jälkeen jumpassa ja sama tällä viikolla. Miehellä työohjelmia illalla, jumppaa, elokuvaa, viikonloppuna olis oltava mökillä. ja mä lasten kanssa kuuteen, seitsemään, kahdeksaan... lähde nyt siinä sitten vielä treenaamaan noin myöhään, varsinkin kun on noita nukahtamisongelmia.

En kirjoita tätä nyt puolustellakseni itseäni, vaan sen takia että mua harmittaa ihan hirveästi. Jos pääsisin, niin kävisin salilla vaikka joka päivä, mutta kun se on täysi mahdottomuus ja näyttää että välillä on mahdottomuus päästä edes kerta viikkoon. Kahvakuulalla saan treenattua edes välillä kotona, jos en lasten päikkäriaikaan siivoa/tee ruokaa/huolla pyykkiä/opiskele/nettaa/pidä kahvitaukoa/hengähdä/lue sen kuukauden Divaania. Niinpä.Mistä sitä aikaa saisi lisää näihin vuorokausiin? Ruuhkavuosiahan tässä eletään, mutta silti. Nyt on noi aamuherätyksetkin tulleet niin vaikeiksi etten millään pysty edes aamutreenaamiseen.

Tässä taas pari kuvaa viime viikon pöperöistä. Jauhelihaa ja kukkakaalia. Aika perussafkaa mun ruokavaliossa nykyään. Vuorottelen rehuissa kukkakaalia, parsakaalia ja tuoresalaatteja.
Pari kertaa viikossa pyritään syömään kalaa, tässä  työeväät kalaa ja vihanneksia. Lohen teen joko uunissa tai paistan ja kermaisen kastikkeen kanssa.
Eilen tuli uusi Fit-lehti. Lounas lehden, broiskupalojen, parsakaalin ja lapsen keräämän voikukkakimpun kanssa. En kyllä ehtinyt oikeasti lukea lehteä, joten en vieläkään oikein osaa arvostella että onko hyvä vai ei.
Supersmoothien tekoakin kokeilin viime viikolla. Tässä oli perus maitorahka-mehukeitto-marjahommelin lisäksi myös muita aineksia ja kyllähän siitä virtaa sai. Vieläkään en kyllä oikein tajua, että pitäisikö siitä tulla jotenkin erityisen hyvä olo. Nälkää nämä kyllä pitää.
Ja näyttää aina samalta, ihan sama että mitä sinne laittaa.
Ainakin banaania, avokadoa, mustikkarouhetta (kuivattua, joka on muuten pirun pahaa, maistuu ihan omega-tableteille), rahkaa, mehukeittoa, raakakaakaonibsejä...

Melkein mä joka aamun aloitan tämmöisellä, enkä niitä puuroja nyt ole tehnyt ollenkaan. Jotenkin näin kuumalla ei puurot maistu lapsillekaan niin en sitten viitsi tehdä. Välillä käytän maitorahkan sijaan ihan sitä Lidlin rahkajogurttia joka on myös ihan hyvää.Tässä on mun elämäni toinen valoista.Ihan vasta tyttö syntyi ja nyt on niin toimelias ja oma-alotteinen 2,5 vuotias, että sydänhän tässä heltyy.

Tänään jätin muruset isälleen ja kävin hierojalla. Löysi nyt vihdoin kovan hakemisen jälkeen hyvän urheiluhierojan täältä läheltä ja edullinenkin on. 24 euroa puoli tuntia ja 35 euroa tunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!