Pages

tiistai 13. toukokuuta 2014

Juhlaa


Eilisen työeväät. Smoothiessa rahkaa, mehukeittoa, kuivattua mustikkarouhetta ja kauraleseitä. Lounaaksi possupihvejä ja kukkakaalia. Välipalaksi puddingia. Tämmösillä eväillä menen päivästä toiseen.
Tässä on sairasteltu ja sairasteltu. Kummallista hengästymistä ja hikoilua. Ja niistäessä kyllä tulee tavaraa. ihan harmittaa, kun töissäkin on joku pyöräilyviikko johon kaikki kilometrit kirjataan ylös ja mulle ei tule nyt yhtään:(

Tänään oli isomman lapsen kerhon kevätjuhla ja ajattelin pukeutua vähän eri tavalla. Yleensä vekkihameet ei sovi mulle, mutta ei tää nyt niin pahalta näyttänyt kuitenkaan. Lihavana inhoan myös suklahousuja yli kaiken, vaan joskus niitäkin on käytettävä. Hame on Nansoa ja ostin sen käytettynä huuto.netistä. Rakastan Marimekkoa, Nansoa ja Gudrun sjödeniä nykyään aika lailla.
Tukka on nyt sitten blondi ja varmaan vaalenee kunhan kesä tästä etenee lisää. On tää jännä tämmöinen valmiiksi feikattu juurikasvu.
Hiuskoriste:) ebaysta tilasin. Ebay on mulle muuten täysin nou nou, koska kun sinne eksyn niin aina tulee tehtyä turhia ostoksia. Viimeksi tänään tilasin parit aurinkolasit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!