Pages

perjantai 30. toukokuuta 2014

Back at gym


Jee! Tauon jälkeen palasin salille. Olin henkisesti jo varautunut tekemäön vuosisopparik saadakseni mahdollisimman edullisen (20eur) hinnan, mutta heillä olikin kesätarjous jolla saan nyt kesäkuun ja sitten elokuun hoidettua. Heinäkuu menee varmaan kuulaillessa ja mökkeillessä.

Tämä siis keskiviikkona, kävin samalla tekemässä yläkropan kokonaan. Ja äsken kävin tuhtaamassa jalat. Kyykkyjä, prässiä, etureisiä, takareisiä, pohkeita, askelkyykkjä ja lopuksi vielä ladylaitteet eli sisäreidet ja ulkoreidet. Vatsoja. Ja viimeiset imut 30 askelta askelkyykkykävelyä sekä jumppapallon päällä "vauhtikyykkykkyjä" (pallojumpassa olleet tietää tän liikkeen). Enpä voi sanoa muuta kuin että olen ihan puhki. Tähän viikkoon kuului myös 3 *20 km pyöräilyt ja yksi kahvakuulailu 45 min. Jos säät tokenee niin menen kokeilemaan vielä rullaluistelua sauvoilla.

Eilen oltiin koko perheellä päiväreissu Helsingissä. Lasten kanssa seilattiin metrolla ja ratikalla sekä päädyttiin korkeasaareen. Mun isompi oli uskomattoman reipas, meinaan käveli koko päivän varmaan jotain reippaasti yli 5 km. Ruokailut oli mitä oli, mutta kivasti meni reissu. Siitä tarinaa myöhemmin:)

Mukavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Onpa pirtsakat treenivaatteet!

  VastaaPoista
 2. Kiitti:) Joo ja oli vähän mitä sattui kaapista löytymään:) Pikkuhiljaa alan kyllästyä pinkkiin joten on ruvettava etsimään vähän muita värejä:)

  VastaaPoista
 3. Moikka! Nyt on sitten pääsykokeet lääkikseen ohi! Miltä tuntuu, menikö hyvin? Onko luottavainen olo tämän vuoden suhteen? Kävitkö muuten jotain valmennuskurssia?

  Terkuin: Hiirenkorva

  VastaaPoista
 4. Hiiren Korvat, kiitti kysymyksestä. Valitettavasti mä en kyllä käynyt pääsykokeissa. Talvi oli ihan älyttömän rankka ja itse kokeisiin ilmoittautuminen meni ihan pipariksi, eli havahduin liian myöhään. Aion kyllä tehdä kotona koemielessä kokeen kunhan tehtävät julkaistaan! Entäs sä?

  VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!