Pages

lauantai 10. toukokuuta 2014

Äitienpäivä


Hyvää äitienpäivää kaikille teille äideille, jotka käytte täällä lukemassa!

Mulla ei ole mitään sporttiuutisia, eikä oikein laihdutusuutisiakaan (paitsi että nyt oli 90.2 eli hieman sentäs tippunut), koska tämä viikko on mennyt koko perheellä sairastellessa. Viikonloppuna alkoi esikoisella, maanantaina alkoi mulla lämpö nousta, tiistaina esikoisella oli silmät turvonneet umpeen ja tässä on sitten yritetty koko loppuviikon toipua. Itellä ainakin tosi heikko ja tukkoinen olo, hyvä että edes portaat jaksaa nousta. Syömispuolella ok, mutta pientä ahdistusta ja bulimian oiretta on taas ollut. Se on semmoinen asia, että siinä pitää heti pysähtyä ja katsoa ettei homma riistäydy käsistä. Kaikki alkoi taas siitä, että aviomies sopimuksemme vastaisesti rupesi kantamaan kotiin makeaa aika isoja määriä.

Tänä äitienpäivänä me emme lähettäneet enää äitienpäiväkorttia mun äidilleni. Pääsiäiskortin tein lasten kanssa ja sain äidiltä kuulla yhden negatiivisen puhelun yhteydessä kuulla, että kortti oli kadonnut ilman että sitä oli edes avattu ja katsottu. Ja äidillä ei veljen puheista päätellen mene kovin lujaa, avioero ja itsemurha ovat viimeisimmät viestit mitä häneltä sain. Niin ja sen jälkeen hän päätti ottaa koiranpennun. Ja sen jälkeen olen saanut taas sekopäisiä viestejä, joissa mua haukutaan huonoksi kasvattajaksi yms.

Sen sijaan olemme askarrelleet anoppimummille kortin ja painaneet hienon tyynynpäällisen ja tuon ylläolevassa kuvassa olevan juustokakun leivoin myös heille vietäväksi kun huomenna menemme heidän mökilleen syömään.

Hyvällä mielellä nyt, vaikka kunto ei ole kovin urheilullinen just tällä hetkellä. Eiköhän pian taas päästä salille!

2 kommenttia:

  1. Hei Iiris, kiva blogi johon sattumalta törmäsin! Jään taatusti seuraamaan. Toivottavasti nautit omasta päivästäsi Äitinä, etkä antanut oman äitisi sitä synkistää. Tsemppiä, koeta keskittyä omaan perheeseesi ja yritä parhaasi mukaan unohtaa äitisi. Tämän voin ihan kantapäästä oppineena antaa, vain sillä on askelen lähempänä sielun rauhaa.
    PS. Millä salilla käyt? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ninnu! Nautinhan minä ja pääsin luontoon mikä oli tärkeintä:)

    Käyn täällä Kaarinassa Kilosport-nimisellä salilla.

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!