Pages

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Vaapalauantai, pitkästä aikaa:)

Tämän kuvan voimin alkoi eilinen. Olin no niin kyllästynyt jatkuvaan arkeen (lasten jatkuva huutaminen ja tappeleminen), ja kun ainoa vapaahetki koostuu joko työpäivästä tai kuntosalista, niin... no keräsin koolle tärkeimmät ystäväni ja varasin meille päiväristeilyn.

Kaikki toki yhtä väsyneinä lähdimme aamulla taksilla terminaaliin ja vietimme päivän syöden(!) ja juoden, sekä hyviä keskusteluja keskustellen. Miten rentouttavaa ja.. no illalla ei kyllä huvittanut tulla kotiin. Mutta tultava oli. Tämmöisiä juttuja pitäisi olla enemmän. Tuntuu vain, että nykyään ajan mukaista on koteloitua sinne perheen ja arjen sisälle.Onneksi mulle on siunaantunut ystäviä, jotka innostuvat:)

Tänään oli vuorossa sitten esikoisen kerhon esitys perhejumalanpalveluksessa ja kävin todella, todella pitkästä aikaa itsekin ehtoollisella (ja annoin papin siunata esikoiseni). Tuntui hyvältä. Jumalanpalveluksen jälkeen kirkolla kahvitarjoilut ja jätin sitten pullan sinne kahvipöytään. Sitten käytiin vielä parin noidan kanssa kiertämässä lähitalot ja saatiin mukava saalis. Ihmettelin kyllä vähän, miksi ihmiset eivät avaa ovea. Ehkä 20-30 prossaa ovista aukesi (on rivitaloja) vaikka pihat oli täynnä autoja.. kaikkiko on päiväkävelyllä? Harmitti lasten puolesta. Mutta oli se saalis lopulta ihan hyvä. Ne jotka avasivat oven, olivat selkeästi varautuneet isompaan virpojamäärään jota sade sitten verotti.

Katselin tuossa Too Big To Be Me- Annan blogia ja siellä oli taas vastaavasti oltu jossain fitness-tapahtumassa. Kyllä se olisi ihan kiinnostavaa käydä semmoisissakin tapahtumissa. Ehkä enemmän kuitenkin olisi se crossfit tai painonnosto kiinnostanut. En tiedä, olisihan se kivan rentouttavaa vaihtelua sekin. Ja Anna on vaan niin kaunis, raskaana hehkuu vielä enemmän. Pidän Annan blogista (aina en ole pitänyt, varsinkin silloin alussa kun hänellä oli se pahin bikinifitness-himo) nykyään tosi paljon koska se on muuttunut elämänläheisemmäksi ja ajatusmaailma hyvin samantyyppinen mitä itselläni.

Koska olen pähkähullu, ja eilisen jäljiltä väsynyt (ja ehkä hieman krapulassa), niin päätin sitten kokeilla Superdieetti Extran uusia treenejä. Kotitreeni oli ihan tappo (mulle), joten tein vain yhden kierroksen (kolmesta) sitä ja vaihdoin heidän kahvakuulatreeniin jota jaksoin kaksi kierrosta (neljästä).

Jotain 40-50 minuuttia siinä meni, joten ihan hyvät harjoitukset. Nyt tuleekin taas tauko kun huomenna alkaa työputki. Kuvassa on mun tärkeimmät tykötarpeet tänään.
Tässä hehkeä blondi eilen. Pahoittelen kuvan suttuisuutta ja muutenkin olin jo meikit pessyt pois. Paita oli Hennesiltä normaalikokojen(!) osastolta ja minusta todella kaunis, tuommoinen pitsikaulus. Tukasta olen alkanut jo tykätä, on mun näköinen. Vaikka painoa on pudonnut vain sen 5-6 kiloa, niin kevään myötä ruma ankanpoikanen on kuoriutunut edes vähän vähemmän rumaksi (ei nyt sentään joutseneksi:-).1 kommentti:

  1. Näytätpä sä hyvältä ja kaventuneelta ainakin kasvokuvassa. :)
    Itsellä paino vaan junnaa, mutta sen syy on mun syömisissä. Jos syö hampurilaista ja suklaamunia niin onko tuo ihme.

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!