Pages

perjantai 18. huhtikuuta 2014

Ulos hus hus! Kahvakuulailua auringonpaisteessa!

Halusin aikanaan kahvakuulan itselleni juurikin sen vuoksi, että sitä on helppo kuljettaa mukana missä vain; purjeveneessä, mökillä, reissussa....

Mutta niin on vain tullut kuulailtua sisätiloissa koko tämän talven. Nyt on korkattu sitten kahvakuulat ulkona. Sää oli niin aurinkoinen ja lämmin. Takapihalla aidan suojissa sitäpaitsi ei paljoa tarvitse miettiä, mitä naapurit ajattelee. Kunhan aidan takana ei sentäs ole grillibileitä menossa:)

Huom! Mun kuvista ei sitten saa ottaa mallia. Tekniikkavideoita on Youtube pullollaan.


 Aloitin mukavasti kevyemmällä kuulalla etuheilautuksilla. 


Yritin tehdä 15 toiston sarjaa ja alkulämppäreitä teinkin vähän lyhyempinä sarjoina mitä nyt mieleen sattui. Tässä vaiheessa olikin aika kylmä ja takki oli tarpeen.


  Yhden käden heilautukset.Tuulipuku kinnasi vähän (varsinkin haaroista) joten oli vähän huono asento ja tuli rumaa kiertoa. Kyllä kuulailuun tarvitsee ehdottomasti olla joustavat ja hyvät trikoot.


 Mavea sitten isomman kuulan kanssa. Ilmeestä näkee jo, että tämä tuntuu:)
 Pystypunnerrusta yhdellä kädellä.
Kyykky- pystypunnerrus yhdistelmä.

Tässä välissä tein myös yhdellä jalalla maastavetoa sekä askelkyykkyjä, rinnallevetoja, tuulimyllyjä... ja aurinkokin rupesi paistamaan.


Lapojen kurtistus, molemmat kädet erikseen. Jossain kuulatunnilla tehtiin tätä liikettä ja on musta hyvä. Monesti salilla teen käsipainollakin tämän seisoen. Huomioi Crocsit, hyvä ote puuterassia vasten.Loppuun tein punnerruksia, ojentajapunnerruksia, vatsoja kuulan kanssa ja ilman. Hiki tuli:)

2 kommenttia:

  1. Ai hitsi, ei ollu tullut mieleenkään, että vois jo mennä pihalle kuulailemaan! Kiitos muistutuksesta.

    Heidi/Kaikkihetimullenyt.com

    VastaaPoista
  2. Mun piti mennä etupihalle lasten leikkiessä mutta asutaan rivarissa ja vähän se hävetti kuitenkin. Seuraavan kerran sitten.

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!