Pages

perjantai 4. huhtikuuta 2014

Treeniä ja arkea...


Lasten kanssa tehtiin pääsiäiskortteja. Näin meillä valmistaudutaan pääsiäisen viettoon:)

Nämä pienet puput on painettu sormiväreillä niin, että vain kaksi sormea on maalattu. Isompi sitten liimasi silmät ja leikkaamani rusetin. Pienemmät puput on tietenkin neidin ja isommat puput on isoveljen:)

Vaikka tämä viikko meni vähän mahataudissa, niin on ehditty elää vähän "koti-elämääkin". Kun on kotosalla lasten kanssa ja ylimääräistä aikaa, niin on pakko keksiä jotain kivaa tekemistä.

Tosi freshinä ja hikisenä salin jäljiltä
Tänään vihdoin tunsin oloni niin järkeväksi, että päätin lähteä salille kokeilemaan fitfarmin treeniä oikein kunnolla. Huh huh. 20 toiston settejä, kierroksia toisensa jälkeen... oli ihan koko ajan täysi hiki. Ei ole varmaan koskaa tuo oma treeni tämmöistä hikeä tehnyt. Ainut mikä jäi vähän tyngäksi, oli nuo vatsat. Oli muuten ihan pakko todeta, että käsissä hieman "lihaserottuvuutta" eli esim. pystypunnerruksessa näkyy ojentajat...edes ihan ihan vähän:)

Tänään treenasin ihan yksinäni ja tuntui sekin hyvältä. Ja kehtasi ajaa yhden äijänkin pois penkiltä istuksimasta että pääsin tekemään askellusta.  Semmoinen tunti ja 15 minuuttia meni melkein täysin putkeen, 5 2 minuutin taukoa ainoastaan.


Vatsamakkarat ne vaan röllöttää
Tässä pari kuvaa. Kyllä se on vaan niin, että läskinä pukeudun salilla kuitenkin ihan normaalisti...niinkuin ne hoikemmatkin pukeutuu. On tärkeää nähdä peilistä, että tekee liikkeet oikein ja sitäpaitsi...no mä nyt vaan tykkään. Inhotkoon muut mun vatsamakkaroita kuinka paljon lystäävät, mutta just nyt ne on osa mua enkä kauheasti jaksa verhota niitä...

Otin muuten eilen vertailukuvat fitfarmille. Siellä pyydettiin lähettämään kuvia ja saattoi saada palkinnoksi ilmaisen SD Extran. No mäpä lähetin ne kuvat (laitan ne tänne blogiinkin tuonne "lukemat"-osioon) ja SAIN sitten sen Extran. Alkaa 14.4 eli tässä tulee vähän taukoa ja 12.4 alkaa se risteilykin. Olen ihan täpinöissäni. Extrahan itsessään on halvempi eli sen 39 euroa, mutta rahaa se on sekin kun olen näin köyhä nykyään.  Ihan huisin hienoa!
En tiedä millaiset treenit sieltä tulee. Itse asiassa olen luvattoman vähän fitfarmin treenejä tehnyt. Kotona pari-kolme kertaa ja salilla nyt kaks kertaa. Jotenkin noi omat on tuntuneet turvallisemmilta ja toisaalta viime viikko + tämä viikko on olleet aika treenittömiä.

Tällä viikollahan kävi niin, että maanantaina rullasin töihin, ti-ke olin vatsataudissa, to toivuin mutta kävin metsälenkillä (ryteikössä) ja tänään sitten salilla. Eli aika vähän kun pitäis neljä aerobista ja neljä salitreeniä tehdä. Mutta niinhän ne sanoo, että 80% laihdutuksesta on ruokavalio ja 20% liikuntaa.

Niin se vaan on.


Juu, on vähän näitä kesäjuttujakin jo ruvettu tekemään. Jotta sais omia vihanneksia (paprikaa, tomaattia, ruusukaalia, yrttejä) niin pitää laittaa taimet multaan. Sain loistoidean istuttaa kananmunakennoihin, toki samantien tajusin että kennot on aivan liian pieniä:)


Auringonkukan taimia. Tää on ihan mun ykköskukka ja aion laittaa näitä sekä mökille, että tänne rivariin.

Mun toisessa kotimaassani, puolassa, silloin kun olin pieni, myytiin auringonkukkia ihan torilla ja niitä sitten lapset napostelivat eli siemen kerrallaan... vähän samalla tavalla kun herneitä. Ja kukat oli isoja, pään kokoisia. Nämä on vähän pienempiä ja semmoisia jotka tekee monta kukintoa. On paljon muitakin kukkasia tuoksuherneestä ja petuniasta alkaen:)

Noniin, lykkään ne muutoskuvat tuonne ja sitten syömään iltaruokaa.

Mukavaa viikonloppua! Ja tulkaa tykkäämään siitä fb-sivusta, laitan sinne muitakin juttuja blogin ulkopuolelta:)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!