Pages

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Parempaan päin

Tänään on vappuaatto ja pitäisi sitä jotenkin juhlia! Ainakin ilmapallot lapsille! Hyvää appua siis!

Ehkä vähän vappuherkkujakin...?:)
Mutta onhan näitä kuulumisiakin!

Pääsin sen pahimman väsymyksen yli ja taas oli voimia vähän treenatakin. Maanantaina makasin sängynpohjalla kun oli tosi oksettava ja kylmänhikinen olo. Pakkasin lapset isänsä kanssa anopille kylään ja itse lepäsin  Melatoniinin voimalla yön ja seuraavankin yön. Enkä aamulla lähtenyt töihinkään seitsemäksi kuten normaalisti, vaan nukuin pitkään ja notkuin töihin omaa tahtiani autolla.

Eilen sitten oli jo senverran parempi olo taas, että teki mieli treenailemaan. Mies sitten ehdotti, että hän vie lapset ostamaan vappupalloja sun muuta ja mä pääsen salille, JEE!!!

Yläkroppa kokonaisuudessaan. Lämmittelyjä
- penkkipunnerrusta
- mavea
- penkissä vipunostoja vapaapainolla
- ylätaljaa
- rintalaitteessa
- kulmasoutu taljassa
- hauikset käsipainoilla takanojassa istuen
- ojentajapunnerrus, ranskalainen punnerrus tangolla (tärisee........)
- hauikset ja ojentajat taljassa
- olkapäät pystypunnerrus käsipainolla
- takaolkapäät vipunostot etukumarassa käsipainot...
- vatsoja, selkää omalla painolla

Ja taas treenin pointti oli sama, aluksi enemmän painoja vähemmän kertoja ja loppua kohden jokainen lihasryhmä rääkätään loppuun. Taljassa tein ojentajia ja hauiksia 15 toiston sarjoja jollain 15 kilolla eli aika pienellä.... oli kyllä melkoinen pommi! Nyt särkee kyllä jokaikinen lihas mun kropassa.

Näistä kuvista nyt ei näy muuta kun mun makkarat (kyllä, kädet tärisi niin etten saanut kuvaa tarkennettua) mutta kyllä siellä lihaserottuvuutta löytyy ainakin käsistä. Ihan totta! Jostain syystä mä muutenkin näytän valokuvissa paljon leveämmältä kuin livenä peilistä:D

Ja noi vatsamakkarat... voi ärsytys. Vaikka on lähes 7 kiloa tippunut niin tuntuu että vatsa on ja pysyy entisellään. Täytyis varmaan etsiä jostain Pilates-ohjaaja ja ruveta käymään treenaamassa keskikroppaa. Mullahan on taustalla jonkin verrankin pilates-harjoittelua ja osaan aika monia liikkeitä mutta tarvitsisin niihin rauhaa ja keskittymiskykyä. Eikä kaikkea vaan ehdi/jaksa. Pilatesta, kahvakuulaa, salia, pyöräilyä... aika on rajallista vaikka toisin toivoisinkin. Ja mun jaksaminen myös.


Eilen vaaka näytti 90.5. Nyt ollaan TOSI TOSI lähellä! Josko ensi maanantaina olisin kasikymppinen!


4 kommenttia:

 1. Lueskelin blogiasi (ekaa kertaa) ja tuli mieleen, juotko tarpeeksi vettä? Se puhdistaa kehoa.

  Tsemppiä!! Kilo kerrallaan ja omien voimien mukaan. Jos ei turhia stressaa, niin painokin putoaa. Varmaan lääketieteestä kiinnostuneena tiedät, että stressitilanteessa keho pitää kaikesta ylimääräisestä kiinni.. valitettavasti.

  Itse olen huomannut, että paino putoaa parhaiten silloin, kun puuhailee kaikkea kivaa ja herkuttelee terveellisellä ruoalla. Uusia reseptejä on kiva kokeilla ja se piristää myös. Vappuherkkujenkaan ei tarvitse olla sokerista ja rasvasta. Omat uudet perinteet kunniaan! :)

  Oikein hauskaa vappua!!

  VastaaPoista
 2. Yritän juoda ton kolme litraa päivässä mitä sd:ssä ohjeistetaan mutta vaikeaahan se on. Vappuherkut on meillä grilliherkut ja vihannekset:) ja muulle perheelle majoneesisalaatit:)

  Hyvää vappua ja mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 3. Täältä tsempit, että maanantaina vaaka on suopealla päällä!!

  VastaaPoista
 4. Vähän näyttää jumittavan, eilinen treeni nosti pari kiloa taas:)

  VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!