Pages

torstai 10. huhtikuuta 2014

Kevään ensimmäinen "juoksu"lenkki.


Otettiin vähän haastetta tuolla superdieetin laihdutusryhmässä. Haastoin porukkaa juoksemaan (lupasin itsekin heti kun painoni alittaa 90).  Valitettavasti paino ei ole vielä alittanut, mutta yhden toisen kokemuksen perässä päätin mäkin lähteä. Buranaa ensin ettei toi plantaari faskiitti vaivais ja kuteet niskaan.

Vanha juoksupuku löytyi kaapin pohjalta:-)
Pistin muksut ottamaan pari kuvaa;-)

Tässä läski lähtee. Aluksi en edes ajatellut että juoksenko ja kävelenkö välillä enkä edes miettinyt matkaa. Kännystäkin loppui akku (enkä ole edelleenkään saanut sykemittaria) joten en saanut arvioitua aikaa(kaan). Puoli tuntia siinä tuli ja viimeiset 200-300m vedin HIIT-tyyppisesti kovaa yhden lampunvälin ja hitaammin 2 lampunväliä. Tuntui hyvältä ja viimeisellä lampunvälillä tuntui, että ihankuin lentäisin...:)

Matkaa kesti karkeasti n. 3.5 km ja aikaa vähän vajaa 30 minuuttia. Keskinopeus jotain 7-7.5km/h. Olisin päässyt varmasti hieman vauhdikkaamminkin jos olisin valinnut reitin toisin, tuossa on aika kova ylämäki jossa hyydyin. Oli kivaa:-)

Nappasin kuvan mun tukasta. Siis tämä juurikasvu on erikseen värjätty. Jep.

2 kommenttia:

  1. Mä ehkä sinuna värjäisin vaiks tummia tai punasia raitoja elävöittämään hiuksia?

    VastaaPoista
  2. Aluks olikin tarkoitus korjata tätä ruskeilla raidoilla, mutta olkoon nyt teinitukka, hiukset on aukinaisina ihan trendikkäät;) värjään sitten kun toi alkaa näyttää vielä rumemmalta.

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!