Pages

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Viikko putkessa


Taas yksi superdieettiviikko takana. Liikunnat jäivät ihan nollille jotakuinkin jos ei lasketa lauantain reipasta kävelylenkkiä ja eilen salilla vähän piehtarointia. Tein fitfarmin treeniä, mutta koska en ollut lukenut ohjetta loppuun saakka niin tein treenistä vain 1/3-osan ja ihmettelin että miten tää nyt jo loppui (no, ok vähän vatsoja ja semmoista vielä extrana). Että semmoista. Oli muuten kaveri mukana tekemässä treeniä ja olihan se aivan erilaista ja hauskaa tehdä porukalla. Enemmän tätä!

Olen pysynyt dieetissä päiväsaikaan tosi hyvin. Itse asiassa jo tuntuu, että ihan luonnostaan on löytynyt sopivat välipalat ja muut eikä paljoa tarvitse miettiä. Itse pääruokien tekemisessä on ollut enemmän pohtimista ja on tullut vähän kokeiltua monenlaista, kuten kasvissosekeittoa tai näitä täytettyjä kurpitsoita.

Kuitenkin...

Ilmeisesti kierto on taas vaihteeksi jotenkin sekaisin, koska olen ollut viimeiset päivät "herne nekussa" ihan koko ajan ja sitten on tullut nämä yösyömiset taas kehiin. Sinänsä plussaa, että en vedä jäätelöitä enkä mitään turhakkeita mutta kyllä se proteiinipatukka tai banaani tuossa 01-02 aikaan on ihan yhtä paha kun pitäis ruodussa pysyä. Että hyi mua!

Eilenkin keräsin sitä palkoa nenääni koko illan väsyneenä ja kun isäntä lopulta sai klo 22.30 nuoremman tuotua sänkyyn (meillä vuorotellaan nukuttamisessa viikottain ja oli isännän vuoro) niin olin jo niin hermostunut että eihän se uni tullut enää ja yläkertaan lehdenlukuun sekä syöpöttelemään. Todennäköisesti liikkumattomuus sekä syöpöttelyt ovat johtaneet siihen, että viikolla 5 ei paljoa pudotusta ole tullut jos ollenkaan. En ole vielä vaa'alla käynytkään. Mahdanko edes uskaltaa?

http://www.iherb.com/Think-Products-ThinkThin-High-Protein-Bar-Chocolate-Fudge-10-Bars-60-g-Each/23402#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=protein%20bars&rc=705&sr=null&ic=10

Tilasin iherbistä tämmöisiä patukoita, kovin ovat suosittuja ja proteiini-hiilarisuhdekin on jotakuinkin siedettävä. Tosin ilmeisesti noissa proteiini/hiilari ilmoittamisessa on jotain eroa suomen ja jenkkilän välillä. Tuntuu vaan usein, että kotimaassa myytävät protskupatukat sisältää hirveästi hiilareita ja sokereita. Ihan ok makuisia ovat.

Nyt kuitenkin takaisin rutiineihin, työmatkapyöräily ja treenit. Kyllä se siitä eiks vaan! Ja mitä aion tehdä viimeisen sd-viikon jälkeen? Jatkan ohjeilla, koska parin viikon päästä ollaan akkaporukalla lähdössä risteilemään. Ja sen jälkeen jatkan ohjeilla jonkun aikaa sekä mietin jatkoa. Riippuen siitä, miten ohjeet toimivat mietin jatkon ottamista fitfarmilta. Ja varmaan jossain vaiheessa pitäisi uusi PT myös löytää ja saada jonkunlainen sopimus kun olen niin pitkään taas tehnyt tätä ihan itsekseni ja omilla treeneillä.


Tämä rakkauspakkaus on ollut telakalla jo 4 kesää. Esikoisen 1-vuotiskesänä purjehdimme siis viimeksi ja sen jälkeen on keskitytty mökin remontoimiseen. Nyt, kuten kuvasta näkyy, pressut on vedetty alas ja pian aloitetaan kunnostushommat. Purjehtiminen, tämmöisellä isolla veneellä on luonteeltaan "sporttinen" harrastus, mutta oikeasti vain istutaan ja nautitaan auringosta, mitä nyt sitten köysiä kiskomalla ohjataan purjeita ja pinnaa pyöritetään. Eli tarkoittaa sitä, että ainakin yksi kahvakuula saa tulla mukaan kesäreissuille.Kuten aika moni on huomannut, siitepölyaika on taas alkanut. Ja katupölyaika. Eli hetken aikaa vielä keskityttävä sisäliikuntaan. Sitten aion laittaa kyllä juoksukengät jalkaan! Kantapää vaivaa edelleen epäsäännöllisesti, mutta ei tätä juoksemista voi ikuisesti lykätä.

Kotosalla voisi vapaa-aikana vaikkapa harjoitella tämän tahtiin! Mun vatsamakkarat ainakin heiluivat iloisesti!2 kommenttia:

 1. Onpas hyvännäköisiä kesäkurpitsoja!
  Mitä niissä on sisällä?
  Vatsatanssi oli myös aikas hauskaa, vaikken ihan kyllä onnistunutkaan siinä :D. Hauskaa silti.
  Harrastat sä sitä paljon?

  VastaaPoista
 2. Kiitti vastauksesta:) laitoin kurpitsoihin vaan paisettua naudan jauhelihaa ja vähän juustoraastetta päälle. Oli kyllä hyviä! Periaatteessa vois vaikka vähän riisiäkin laittaa.

  En harrasta napatanssia:) Toi video tuli vastaan kun etsin netistä zumbavideota. Aion kyllä joskus kokeilla, vaikutti aika tehokkaalta.

  VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!