Pages

perjantai 21. maaliskuuta 2014

Aneemista


Jotakuinkin tuo tämän päivän lounaskuva kuvastaa tätä olotilaa. Eli yhtä kalpea ja väsynyt kuin kukkakaali.

Lapset sairastui tuossa pari viikkoa sitten ja ovat kovin yskäisiä. Itse en ole varsinaisesti kipeä, mutta on koko ajan tukala olo ja hengittäminen tuntuu raskaalta. Niinpä on treenit jääneet tosi vähälle. Eilen heiluttelin kahvakuulaa tunnin verran.

Neljäs viikko tätä dieettiä on ollut rankka. Koko ajan hiilarit vähenee ja treenit kovenee. Hädintuskin pysyn ruokavaliossa, mutta aika hyvin kuitenkin. Paino tippuu n. kilon viikkotahtia eli tulosta kyllä syntyy. Kropassa näkyy muutoksia; kuten ryhmässä joku sänoi niin "läskit on pehmenneet"...oletan että iho ei ihan ole ehtinyt vielä mukaan. Jännä onkin ottaa sitten ne 6 vk vertailukuvat. Tavoitehousuja en ole viitsinyt edes kokeilla. Jaksaminen on tosi vähäistä ja melkein kamppailen ihan päivittäisten askareidenkin kanssa just nyt. Tekis mieli pääasiassa vaa röhnöttää sohvalla, ei ole oikeen mitään jaksamista edes treenailla. Ja pakottaahan itseään ei voi. Jännä että dieetissä pitäis koko ajan nyt treenata kovemmin ja kovemmin - ei se oikein mulla taida onnistua.

Isäntä oli työmatkalla tuossa kolme päivää ja tuntui, että ihan viimeisillä voimilla pyöritin tätä huushollia ja lapsia. Iltakahdeksalta oli pakko kaatua sänkyyn muksujen kanssa.

Mutta, vihkisormus on taas sormessa! Se on ihana iloinen uutinen, kolmeen vuoteen en ole pystynyt sitä pitämään kuin päivän kerrallaan. Nyt mahtuu ja se on paljon se.

Mies rupesi paistamaan lettuja, joten mun on parempi lähteä kävelylenkille:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!