Pages

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Sunnuntai: Rinta-ojentajapäiväJohan mä olen koko tämän blogin ajan harmitellut, kun ei löydy treenikaveria. No nyt löytyi ja sain vihdoin teille lukijoillekin "todistusaineistoa", että kyllä mä vaan oikeasti treenaan myös painoilla. Aamulla olin pojan kanssa luisteluharjoituksissa (joka tarkoittaa siis, että luistelen myös itse) ja iltasella sitten salille kahden kaverin kanssa. Siinä sai hyvän treenin lisäksi päivän naurut:)


Tänään päätin tehdä yläkroppaa kun taas on työmatkafillaroinnit edessä. Penkkipunnerrus 30-35-40-35 kg settiä. Sitten käsipainoilla ja vinopenkkiä. Kokeiln myös rintaa taljassa, olikin ihan uusi kokemus.


Melkoisia rutistuksia nuo viimeiset, olihan siinä jo kivasti painoakin (siis käsissä). Näyttäis vaatteetkin olevan sävy sävyä lilan seinän kanssa.
Tässä treenaillessani yksi (kaks kertaa mua leveämpi) törttö heitti viereisellä penkillä olevan käyrätangon melkein kännykkäni päälle (joka oli siis tuossa juomapullon vieressä pyyhkeen päällä). Kuka heittelee tankoja salilla???

No, totesin vaan että kalliiks olis hänelle tullut ja häipyikin siitä sitten onneks:)
Ojentajat tein eka  punnerruksia penkillä, käsipainoilla ja lopulta tässä taljassa.

Paikkana oli muuten Kaarinassa sijaitseva Kilosport, jossa salijäsenyys on nyt tarjouksessa 19,90/kk jos tekee vuosisopimuksen. Ei ole paha hinta.

Mitäs muuten tuumaatte, näyttääkö siltä että akka on tiivistynyt? Itse kun näitä kuvia katselen, niin vähän näyttäis siltä että jotain on ehkä tapahtunut. Tai sitten oli vaan tiivistävät kuteet. Vatsa nyt on varmasti entisensä...


Näihin tunnelmiin päättyi tämä viikko! Huomenna taas "talvipyöräilyä" (lainausmerkeissä siksi, että on +2 astetta ja sataa vettä taivaalta).

Eli mukavaa alkavaa viikkoa taas!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!