Pages

perjantai 21. helmikuuta 2014

Sssssuperdieetti!!!

Noniin, nyt olis enää kaks päivää superdieettiin. Tässä ohjelmassa on tosi paljon liikuntaa; 4 aamuaerobista ja 4 treeniä (kuntosali, koti yms.) ja se jännittää kyllä tosi paljon, että kuinka kykenen suoriutumaan niistä kaikista.Osan voi onneksi tehdä kotona kuten kahvakuulailu.

Tässä on tietysti taas yksi mutta. Olen nimittäin taas kipeä. Vaikea sanoa, onko tämä nyt influenssan jälkitauti vai ihan uusi. Ei ole kuumetta, mutta tosi kipeä olo vaan. Kaikki röörit ihan tukossa ja koko naama punoittaa ja on ärtynyt. Kurkku kipeä ja väsyttää ihan tajuttomasti. Olin keskiviikkona jo sairaslomalla ja katson tilannetta nyt maanantaina. Punnitukset ja mittaukset sunnuntaina, maanantaina aloitan ruokavalion, mutta varsinaisen sd:n lasken alkamaan vasta kunnes pääsen liikkumaan. Hitto soikoon!

Lisäravinteista, en ole raaskinut ostaa kaikkia tarvittavia, ne ovat melko hinnakkaita. Kaupasta hommasin soijalesitiinirakeet ja vihreää teetä. Heraahan mulla on omasta takaa ja jotain proteiinipatukoitakin. Laitan varmaan iherbiin vielä jonkun tilauksen jos on tarvis. Dieettiin kuuluu joku Juttan oma burner- tuote, mutta en ole kovin varma sen tehosta ja ehkä perus cla voisi olla parempi.

Tämmöisillä eväillä mennään. Ai niin ja kilpirauhasasia kulminoitui nyt niin, että aloitan T3-lääkityksen, huomenna menenkin hakemaan ekat lääkkeet. En aloita ihan heti sitä, koska haluan seurata ensin että millainen olo superdieetin ruokavaliosta tulee. T3-only lääkitys kun ei ole niin yksinkertainen juttu. Siihenhän vaaditaan ihan erikoislupa.

Tämmöisen ostin kotiin. Olen lopen kyllästynyt tekemään pirtelöt aina vaan sauvasekoittimella. Tällä olisi nyt sitten tarkoitus sheikata rahka ja proteiinipirtelöt seuraavat 6 viikkoa ja tietysti jatkossakin. Kyseessä on C3 blender. Pullot (2 kpl) ovat 0.7 litraisia, kun vastaavassa Gigantin laitteessa oli 0.3 litran pullot. Ei nyt kummoisen näköinen vehje, mutta kelpaa mulle jos vaan toimii. 2 vuoden takuu ja 25 euroa hinta. Ja pulloja ainakin saa varaosina myös ostettua.

8 kommenttia:

 1. Toi on varmaan ihan näppärä peli, mä ostaisin kans tommosen jossen ois ostanu tota mun nykyistä...

  VastaaPoista
 2. Tein tänään ekan satsin ja on se aina heppoinen. Tähän tarkoitukseen sopiva, mutta en välttämättä mitään kovin kovia hedelmiä tai jäämurskaa tuohon laittaisi.Ajaa asiansa kuitenkin:-)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Miten kävi äitisi vierailun kanssa?

  VastaaPoista
 5. Tc tosi huonosti. Hän suuttui mulle kun olin veljelle kertonut heidän aikeistaan tulla tänne (wtf??), soitti ja kiroili mulle sekä totesi etten ole hänen tyttärensä. Löin luurin korvaan eikä ole näkynyt. Joku ylimielinen riidanhaastamistekstiviesti sieltä tuli johon en vaivautunut edes enää vastaamaan. Tämmöistä se on sairaan ihmisen kanssa. Totta puhuen parempi ettei tullut. Hyvää siinä senverran että ehdin siivoamaan kämpän kuitenkin varmuuden vuoksi.-)

  VastaaPoista
 6. Hyvä että "meni hyvin" sen osalta. Pelkäsin hieman että mikähän show siellä on ollut sitten jos on saapunut oikuttelun jälkeen. Tsemppiä :)

  VastaaPoista
 7. Mua kiinnostaa toi T3-lääkitys. Mitä se tekee? E ole siis ilmeiseti mikään normaali kilpirauhasongelmiin käytettävä lääke? Vai miksi tarttee luvan? :) Ai niin ja tuliko sulla siis tuloksia niistä verikokeista mitkä lähetettiin jonnekin kauas?

  Kauhean kiinnostavaa. Itsellä PCO ja (lievää?) ylipainoa. Ootko kokenut Metformiinin hyödyllisenä?

  Sori kun kamalasti vaan kysymyksiä eikä oikein muuta asiaa.

  Luinkin joskus vuonna nakki ja muusi jonkun tämän blogin esiäitiblogia :)

  VastaaPoista
 8. Janna: kilpirauhanen erittää useita eri hormoneja ja eri vaivoihin annetaan sitten eri hormonia. Tyroksiini on se yleisin, mutta joissain tilanteessa (esim. kun elimistö ei syystä tai toisesta suostu muuntamaan t4-hormonia t3-muotoon) niin voidaan antaa muitakin hormoneja. Mulla on tavallaan tarkoitus vaan korjata elimistön tietynlainen epäsuhta tila ja toiveissa olisi, että oma kilpparini parantuisi ja toimisi taas kunnolla eikä tarvitsisi aloittaa (elinikäistä) Thyroxin-lääkitystä ollenkaan. Netistä löytyy paljon tästä aiheesta niin puolesta ja vastaan. Joo ja tuli tulokset, niiden perusteella tätä nyt kokeillaan. Arvot eivät olleet kauhean huonot joten odotetaan, että hoito tehoaisi nopeasti ja olisi nopeasti ohi. Ihan perus kilpirauhasen arvothan mulla on myös vähän huonot, eli toivotaan että nekin paranisivat tämän myötä.

  Metformin (luulen niin) auttoi mua vähän laihtumaan tai sitten kilppari vaan toimi keväällä ja kesällä paremmin (oli hieman paremmat arvot silloin). Mutta kuten mua varoiteltiin, niin metukat vaikuttaa vain lyhyen ajan eli elimistö jotenkin tottuu niihin. Sokeriarvot ovat kuitenkin pitäneet kunnossa ja tietysti ruokavalioni on diabeetikkoruokavalio. Jatkan sokerilääkitystä kunnes saan painoa senverran pois että haima taas toimii paremmin. Ihan hyvät fiilikset on nyt:)

  VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!