Pages

lauantai 15. helmikuuta 2014

Elixian ystävänpäiväkemut & TuplaZumba

 

Jotakuinkin 5 minuuttia rääkin jälkeen:)
Elixiassa on tämän viikonlopun ystävänpäivän kunniaksi vapaa pääsy. Mulle avautui mahdollisuus päästä jo pitkään haaveilemaani tuplazumbaan ja kävinkin sitten zumbaamassa oikein olan takaa. Olis ollut kyllä tosi mielenkiintoista ottaa sykemittari messiin ja nähdä vähän tuloksiakin. Toisaalta nyt sain jorata ihan rauhassa. Tunti oli tuplatunti ja vakkarit oli ensisijaisia. Ilmeisesti tilanne olikin vähän se, että vieraita ei juuri ryhmään mahtunut ja mua v****tti lopulta se, että porukkaa alkoi luovuttaa jo ekan tunnin jälkeen. Miks pitää viedä paikka toiselta jos oma kunto tai tahto ei riitä vetämään kahta tuntia? Aika moni pettynyt näytti olevan tiskillä odottamassa josko paikkoja vapautuisi...:(

Mullahan kävi samalla tavalla itsellekin sillon kun vuodenvaihteessa oli se kuukauden erikoisjäsenyys, että en saanut varata tunteja ja vasta paikalla selvisi että pääsenkö vai en. No, se siitä. Itse mahduin ja se on tärkeintä. Zumban veti Anton ja oli se kyllä upeaa! Hyvin jaksoin ja kantapäätä varten varauduin särkylääkkeellä:)Pinkki kassi, pinkki Tupperin juomapullo... aika pinkkiä
tänään
Joskus menneinä vuosina vedin pari-kolmekin jumppaa peräkkäin. Silti otti koville. 

Jaksoin kyllä hyvin mielestäni, varsinkin kun ekan tunnin jälkeen oli useampia vähän hitaampia ja letkeämpiä biisejä. Ja hei, mitä väliä sillä on mihin suuntaan ne jalat tai pyörähdykset menee?Tässä suihkunraikkaana:)

Kaikenlaista vähän erikoistakin palvelua ja tarjoilua oli myös tarjolla.

Pure. at Latte Gourmand tarjosi raakasuklaaleivoksia kokeiltavaksi. Kokeilin leivosta, kun se sisälsi kookosöljyä (jota inhoan yli kaiken, mutta halusin maistaa miltä se raakasuklaassa maistuisi). Oli herkullista, mutta taas rupesi suu kutisemaan. Ei tuo raakasuklaa ole oikein mulle sopivaa vaikka mausta tykkäänkin. Itsetehty (palkkä kaakaovoi ja raakasuklaajauhe) ei kutita niin paljoa, joten pidättäydyn siinä.  Joo ja olihan se raakasuklaan myyjä aika "mies",  tatuointeineen päivineen, selkeästi crossfit-tyyppiä:)

Proteiinismoothien nappasin ennen tunnille menoa mukaan energian antajaksi ja tunnilta takaisin tullessani jonkun hedelmä-vihannessmoothien. (valitettavasti vatsa meni jälkimmäisestä ihan sekaisin tavaraa tuli kotona molemmista päistä)

Oli myös pikameikkausta ja mm. osteopaatti tekemässä pikahoitoja. Ei hullumpaa. 

Likka oli isoveljensä kanssa siellä leikkihuoneessa, joskin rupesi itkemään melkein heti ja mieheni sai sitten treenattua vain 10 minuuttia. Taisikin olla neidille tämä reissu kaikkein raskain:)

Voi kun tämmöisiä tilaisuuksia tulisi lisää. Elixiassa on kyllä tuo hyvä puoli, että siellä on kaikenlaisia tämmöisiä päiviä niin minäkin pääsen joskus köyhänä sinne.

 

 Iltaruokana täytettyjä paprikoita, herkkua!
Zumbafiiliksiä kesää odotellessa, enjoy:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!