Pages

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Viikon vikat treenit

Vähän on tämä viikko taas menty näin... No mutta tänään mentiin kokeilemaan paikallista Kilosport- salia. Olen käynyt siellä ohjatuilla tunneilla aikaisemmin, mutta nyt menin kokeilemaan itse salipuolta jota on uudistettu jossain välissä. Ja heillä on myös tarjous 20eur/kk jos tekee vuosisopimuksen. Kuten mulla aina (ripustaudun jotenkin aina omaan saliin ja mun on kamalan vaikea muuttaa) niin tuntui tosi oudolta. Treenaamassa oli vaan äijiä ja kokonajan oli semmoinen olo, että joku tuijottaa leveää persettäni ja nauraa partaansa. Vehkeitä on ihan perkeleesti, vissiin neljä eri huonetta mutta en löytänyt ainuttakaan suoraa tankoa esim.haukkareita varten. Kaikki oli niitä vinkuratankoja. Ja mun oli tarkoitus harjoitella maastavetoja vaan en löytänyt ainoaan sopivaan tankoon sopivia kiekkoja.

Tein sitten penkkiä 40 ja 30 kg painolla. Oli hieno huomata että 30 kg painolla tein 10 toistoa ihan kevyesti kun sitä ennen olin jo tehnyt 40 kg 2*5. Sitten lisää rintaa, ojentajia ja lopuksi vähän hauista ja olkapäitä. Aika lyhyt treeni. Onnettomat alkulämppärilaitteet (lähinnä spinningpyöriä ja pari rikkinäistä crossaria sekä pari stepperiä). No sain kuitenkin tehtyä mitä halusin ja tulipahan kokeiltua.

Huomenna pidän lomapäivän. Mieheni on influenssassa ja jonkun täytyy hoitaa lapset, emme halua hoitajaa sairastuttaa. Todennäköisesti minäkin kohta sairastun, toki sain miehen lääkäriltä estolääkityksen. Lapset tässä ehkä eniten huolestuttaa. En ole vieläkään unohtanut jo kohta kahden  vuoden takaista sairaalareissuamme Tyksissä, kammoksuttaa ajatuskin että tyttö joutuisi sinne. Minähän fiksuna äitinä unohdin rokottaa neidin. Ja itseni. Siis influenssalta

Anyway toivotaan nyt parasta. Tytöllä on vastustuskyky nyt ihan huipussaan joten ehkä selviäisinin influenssasta ilman sairaalareissua tällä kertaa.

Tuo aikaisempi paleopurkaukseni pitää edelleen paikkaansa. Myönnän, että olen ollut hivenen allapäin viime aikoina ja hirvittävän väsynyt ihan koko ajan. Silloin näitä negatiivisia asioitakin ottaa vallan.

Mutta kommentoin vielä tähän, että en missään nimessä pyri mihinkään ketoosiin. Pyrin syömään mahdollisimman luonnonmukaisesti ihan perusaineksista tekemääni ruokaa ja ilman viljoja. Se on hankalaa kun miehen ruokavalion perusta on viljat ja peruna ja vihanneksia ei käytännössä syö ollenkaan. En aio olla mustavalkoinen ja varmasti joku päivä annan itsellenk luvan syödä  vaikka letun. Nyt kuitenkin on mennyt vasta niin vähän aikaa, että mun elimistön on saatava puhdistua kokonaan viljaärsykkeistä ja mielen täytyy päästä myös niistä eroon.  Samoin sokerit. Haluan eroon sokerilääkityksestä ja sokeriarvoni oikeasti kuriin. Kyllästyn kikkailemaan noiden viljojen kanssa jotka ovat virallisterveellisesti diabeteksen hoidon perusta. Kun ei toimi niin ei toimi. Mut näin tästä lyhyesti. Mukavaa alkavaa viikkoa, täällä influenssaa odotellen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!