Pages

torstai 30. tammikuuta 2014

Sniif ja krööh!

Possu sairastaa

Näinhän siinä sitten kävi. InfluenssaB täällä, ensin miehellä, sitten pojalla ja lopulta tyttärellä. Itse sain miehen kanssa samaan aikaan alkaneen estolääkityksen (tamiflu sekin), joten olen ollut van nuhainen ja kröhäinen kun muilla kuume seilannut 39-40 välillä. Käväisin jopa eilen istumassa 8 tuntia töissä. Kerroin kyllä rehellisesti tartuttavani influenssaa, mutta töistä ei voi olla pois jos ei ole suurempia oireita. Niin.

Eli ei treenejä. Eikä jostain syystä se toissailtainen jalkatreeni nytkään tunnu missään. Luulin rääkänneeni koipia, mutten sitten kuitenkaan tarpeeksi. Yritän nyt ottaa rennosti ja lepäillä, ehkä jotain venyttelyä tuossa illalla. Ulos ei ole mitään asiaa noiden lapsien kanssa. Ehkä yksinäni voisin pienen kävelyn tehdä. Paljon on tullut vitamiineja popsittua ja omena (jee, sitä itsepuristettua) mehua juotua! Vähän tässä taisin jotain viljaperäistäkin syödä. Ja karkkia. Hyi! Mulla on aina kipeänä semmoinen ihmeellinen "nyt mä olen sairas ja kipeä ja saan mässyttää" fiilis. Mut sit karkit loppui onneksi!

Lapset on ihmeellisiä. Vaikka ne on kamalassa kuumeessa, ne jaksaa riekkua ja auta armias kun annat niille Panadolia/Pronaxenia laskemaan kuumetta. Sit ne on kuin terveitä ja riehuu kotona just siihen malliin, kun niinä päivinä milloin eivät pääse ulos purkaan energiaa. Välillä jo vitsailtiin aviomiehen kanssa ettei anneta niille kuumelääkettä niin ovat rauhallisempia. Mutta kipeä kuuriumeinen lapsi on myös kiukkuinen ja itkuinen. Ja niin on myös kiukkuinen aikuinen. Aurinkoa sinne, mä katselen vain ikkunasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!