Pages

torstai 16. tammikuuta 2014

Punttia

Enpä olekaan vielä yhtään kirjoitusta tälle viikolle. Olen edelleenkin vähän epävarma näistä kuntosalikuvioista enkä ole käynyt tekemässä mihinkään sopimusta. Tiistaina käytiin lasten kanssa uimahallissa ja sain luvan mieheltä käydä ihan uimassa siellä radalla hetken. Uinkin sitten 10 kertaa päästä päähän radan ja se tuli tarpeeseen. Oli vähän ollut niskat jumissa niin jumi katosi kokonaan:)

Tänään kiukkusin ja päätin lopulta treenata kotona. Tein rinnan, kädet ja olkapäät sekä vähän selkää. Penkkipunnerrus meni pipariksi tangon kanssa mutta muuten sain kyllä hyvin tuntumaa. Mulla on tohon settiin painoja jotain 50 kilon edestä, tanko painaa 7 ja käsipainojen tangot 2 kg joten kyllä sillä määrällä yhtä sun tekee. Aikaa meni 1h ja 25 minuuttia loppuun vielä tiukkoja vatsoja.

Päivällä tein pitkän kärryttelylenkin ulkona ja siitä johtuen taas tuo vasemman jalan kantapää on tosi kipeänä. Että mua harmittaa kun ei meinaa millään parantua. Typerä rasitusvaiva.

Uhosin talvipyöräilystä niin kovin mutta kyllä vaan tällä viikolla jäi pyörä varastoon. Aamuisin oli 14 ja ylikin pakkasta ja kyllä se vähän kovalta näin yhtäkkiä tuntui. Mutta toisaalta se ei ole niin kovin paljoa kuitenkaan joten jos ens viikolla sitten. Tänään heitin esikoisen kerhoon pyörällä ja kyllä se tuntui kovin raskaalta polkea.

Kaipaan kyllä nyt ryhmäliikuntatunteja. Sais vähän energiaa. Lainasin nyt pari dvd:ta kirjastosta, tanssia ja joogaa:)

Ihanan aurinkoisia päiviä! Piristää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!