Pages

lauantai 18. tammikuuta 2014

Punnitus ja ruokavaliomietteitä

Olis toisen viikkopunnituksen aika. Vaaka näytti 96.8 kg eli juurikin 800 grammaa enemmän kuin viime viikolla. Aika hassu juttu mutra mullahan näitä on. Jatkan silti elämäntapamuutoksen tekemistä vaikka paino ei liikkuisi mihinkään.

Olen nyt vakavasti pohtinut sitä Paleoa-ruokavaliota ja aion yrittää. En varmaan pääse siihen täydellisesti mutta tarkoitus on nyt jättää kaikki viljat pois joksikin aikaa. Se voi tepsiä tähän pco:honkin. Mulla ei ole varaa mitään oikeaa luomupaleota noudattaa joten joudumme edelleen syömään tehokasvatettua lihaa, mutta askel kerrallaan.

Monia varmaan kiinnostaa jatkossa sitten, että miten syön päivisin. Jos haluatte, voin kirjoittaa, tai ainakin yrittää pitää ruokapäiväkirjaa silloin tällöin.

Nyt on kyllä taas turvotuksia ja tiedän kyllä itse syynkin siihen. Ei ole reenit ei, ääneen en edes viitsi sanoa... vanha tuttu vihollinen sairaus ei ihan noin vaan hellitä.

Tänään oli lepopäivä, huomenna tiedossa luistelua ja kahvakuulaa:)

4 kommenttia:

 1. Joo, ois kiva nähdä sun ruokapäiväkirjaa joskus, etenkin kun itsekin ajattelin jonkin asteista paleotyyppistä ruokavaliota kokeilla.

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä! Oot kyllä liikunnallisesti niin aktiivinen, että jotain muutosta varmasti näkyy peilissä vaikka vaaka ei värähtäisikään.

  VastaaPoista
 3. Luethan ensin tämän http://kaisajaakkola.fi/2013/10/paleo-kickstart/ en tiedä koskeeko noi kommentit ylipäätään paleo-ruokavaliota vai vain tuota kickstarttia, mutta ajattelemisen aiheeta kuitenkin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos hei kommenteista! Kyllä mulla hauis on selkeästi kasvanut, se pullottaa kaikkien läskien altakin. Voi kun olis rasvaa reilusti vähemmän, olisi kauniit käsivarret:)

  Virpi, olen lukenut tuon jo aikaisemmin ja linkkasinkin sen tänne tuossa aikaisemmassa paleo-postauksessani. En varmaan lähde kuitenkaan noudattamaan tuota kickstartia vaan pikkuhiljaa siirryn ja en varmasti tule ihan täysin orjallisesti sitä noudattamaan vielä hetkeen.

  Viime viikko oli liikunnallisesti aika hyötyliikuntapainotteinen. Kahvakuulakin jäi eilen lattialle kun mulla on niskat aivan järkyttävän jumissa ja kipeät. Mutta pari pitkää kävelylenkkiä jne. Joskus täytyy ottaa rauhallisemminkin:)

  VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!