Pages

tiistai 28. tammikuuta 2014

Jalkapäivä


Jee. Palasin vanhalle tutulle salille tekemään jalkatreenin. Kotona influenssa on levinnyt ilmeisesti jo toiseen ipanaan vaan minäpä sain estolääkityksen, joten uskalsin kokeilla treeniä. Pitkästä aikaa ajattelin rääkätä jalat kunnolla:

Kyykyt (35-40 kg)
Sjmv (31-40 kg)
Etureidet penkissä
Takareidet penkissä
Vuorojalat prässissä
Pohkeet prässissä
Askelkyykkyjä

Ja kyllä muuten tuntui. Varmaan tuntuu huomennakin. Tein väliin välillä vähän selkäliikkeitäkin jotta sain pitää hieman taukoa. Syömiset eilen oli vähän niin ja näin. Tyttären kanssa käytiin kahvilassa ja söin ihan vähän marenkikakkua ja pullaa ja taas pamahti vatsa pinkeäksi. Koko yö meni kieriskellessä niiden ilmavaivojen kanssa, jotka myös salilla vaivasivat kovin.

Olen pitänyt nyt pari päivää lomaa miehen ja lasten sairastelujen vuoksi. Huomenna sitten taas töihin jos ei olo tästä pahene.

Reipasta alkanutta viikkoa kaikille!!

2 kommenttia:

  1. Vuosien jälkeen voisi kuntosali olla mukava. Mutta asentohuimaukseni on suurin este monille liikkeille, joten enpä taida salikorttia muutaman sopivan laitteen takia hankkia. Lenkkely ja polkupyörä riittäköön!

    VastaaPoista
  2. Manta, meidän salilla oli kerran eräs nainen joka kertoi kärsivänsä asentohuimauksesta. Hän tekikin kerralla penkkitreenit ja siirtyi sitten vasta johonkin toiseen laitteeseen. Kun siitä kertoo niin kyllä me muut hyväksymme ja annamme treenata rauhassa. En tosin tunne sairauttasi joten voi olla että kommenttini oli ihan pöhkö:D

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!