Pages

lauantai 11. tammikuuta 2014

Bye bye maitorahka

Vaikka Paleosta tässä kirjoittelinkin niin maitotuotteista luopuminen taitaa tulla jo pikkuhiljaa muutenkin eteen. Maitorahka, tuo sporttaajan paras ystävä, jota olen vetänyt ainakin 1.5 vuotta jo reiluja määriä, on nyt saanut vatsani jotenkin herkistymään. Monena iltana olen huomannut todella epämiellyttävää vatsan turpoamista, etovaa oloa, ilmavaivoja ja tänään vihdoin keksin sen yhteyden maitorahkaan. Heti annoksen syömisen jälkeen alkaa pikkuhiljaa vatsa turvota ja turvota, lopputuloksena se etten voi loppuiltana syödä mitään. Ja jos syön niin oksennan koska tuntuu vieläkin pahemmalta.
 Yritän vielä kokeilla tuon turkkilaisen jugun kanssa, josko ongelma olisi vaan siinä maitorahkan rasvattomuudessa. Ja tietty voi kokeilla laktoositonta. Toisaalta tämä on huojentavaa koska ei se maitorahka koskaan ole mun suurinta herkkuani ollut. Toisaalta harmillista ja toivottavasti ei leviä muihin maitotuotteisiin tämä herkkyys.

Herkkureseptini joka nyt jää sitten viimeiseksi

Pilkottuja omenanpaloja, intiaanisokeria, kanelia ja voita- kaikkea oman maun mukaan.
Pehmennä mikrossa kuvun alla esim 2+2 min välillä sekoittaen.
Anna jäähtyä ja sitten sekoita maitorahkan kanssa. Makeuta haluamallasi tavalla jos kaipaat vielä lisää makeutta. Ihan sairaan hyvää!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!