Pages

perjantai 17. tammikuuta 2014

Äiti reenaa - lapset nauraa


 Yritin lasten päiväuniaikaan lukea aalto-oppia ja erityisesti interferenssistä mutta lopulta kyllästyin ja kaivoin kassista eilen kirjastosta lainaamani latino fitness dance dvd:n. Vähän kun zumban ja aerobicin välimuoto. Not bad.

Ehdin siinä varmaan parikymmentä minuuttia tanssahdella kun lapset heräsivät päiväunilta ja tulivat ihmettelemään että mitä se äiti puuhaa. Äiti keikuttaa takapuoltaan ilman paitaa ihan hikisenä, no onhan siinä joo nähtävää!!


Tmmöisillä tanssikengillä olis jalkakin säästynyt kivuilta
Isompi makoili sohvalla, katseli mua ja lopulta tokais. "Kuule äiti, sit kun sua rupeaa väsyttämään niin voit tulla makaamaan tänne sohvalle". Pienempi taas itki "äiti lopeta tanssiminen", samalla pyöri mun ympärillä ja yritti päästä syliin

Noh, tuli siinä kommenttia että menen väärään suuntaan jne. Lopulta nolotti niin että oli pakko lopettaa. Kyllä siinä kuitenkin hyvät hiet sai:) Ja kipeän kantapään tietty, kun eihän mulla mitään lenkkareita ollut. Olispa oikeat tanssikengät, kuten tässä vasemmalla.


En ole koskaan oikein ollut tämmöinen dvd-kotijumppaaja mutta meneehän se näin. Lainasin eilen kirjastosta myös kahvakuula-dvd:n jota aion sitäkin kokeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!