Pages

torstai 19. joulukuuta 2013

Lääkärikäynti

Tänään oli vihdoin aika funktionaaliselle lääkärille, jota tosi moni on suositellut! Ja nyt on vihdoin luottavainen olo, että kyllä tämä tästä. Kerroin suurinpiirtein kaikki oireeni (atopia, astma, hiustenlähtö, väsymys, uniongelmat, stressi, masennus, bulimia, heikko ääreisverenkierto, pco, lihominen jne. jne.) Tein tuota oirelistaa viikko sitten ja ihan itseänikin jo huvitti kun osaa on hoidettu erikoislääkäreillä ja osaa terkkarissa mutta kuitenkin niin että yksi lääkäri puuttuu vain tiettyyn oireeseen. Kerroin myös siitä, kun sisätautilääkäri kehoitti mua menemään lihavuusleikkaukseen.

Lääkäri epäili vahvasti mulla diagnoosia nimeltä rt3-dominanssi jossa kilpirauhasen erittämä t4 hormoni ei muunnu normaalisti t3-muotoon. Menen nyt ottamaan kilpirauhaspaneelin (näitä kokeita ei tehdä suomessa labroissa joten lähetetään amerikkaan) jossa otetaan parit arvot ja saan sitten tammi/helmikuussa selvyyden. Kuulemma tämä sairaus lamaannuttaa aineenvaihdunnan täysin, syntyy usein stressistä, kovat laihdutukset pahentavat sitä jne.

Onhan tää ihan erilainen vastaanotto kuin sisätautilääkärillä jossa vaan hoettiin että mun on ihan pakko syödä liikaa ja kyseltiin että käytänkö kuinka paljon rasvaa päivässä...tiukattiin että mitä syön aamupalaksi, lounaaksi....ja lopulta todettiin tosiaan että joko vlcd tai lihavuusleikkaus on sitten ainoa vaihtoehto.

On tavallaan tosi huojentunut olo. Toivottavasti nyt löydetään jotain, että saan tämän painonpudotuksen kunnolla alkuun. Vuoden verran nyt sahannut sitten 3-4 kilon väliä:(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!